Gå til sidens hovedinnhold

Berit Riise disker opp for Sharif

Nye kjendiser i kokkekamp.

TVNorge fortsetter seersuksessen «4-stjerners middag», og sender første program hjemme hos Berit Riise den 11. januar, ifølge en pressemelding.

De fire første stjernene som skal vise frem sine kokkeleringskunstner er Tommy Sharif, Tommy Steine, Berit Riise og Henriette Bruusgaard.

Konseptet baserer seg på at fire kjendiser inviterer hverandre og seerne hjem på middag etter tur. Målet er å samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres.

Les også: Her er TVNorge-våren

TVNorge og TV3 har for tiden en kokkamp gående i retten.

TV3 har de norske rettighetene til programmet «Come dine with me», som britiske ITV har opphavsretten til. TV3 mener at TV Norge ikke har rett til å vise programmet «4-stjerners middag» fordi konseptet er så likt deres kokkeprogram «Klokka 8 hos meg» at rivalkanalen beskylder TV Norge for plagiat.

TVNorge vant første runde i retten, som fant at deres «Fire stjerners middag - halv åtte» ikke er et plagiat av TV3s «Klokka åtte hos meg». Men TV3 har anket saken til lagmannsretten.

Les mer: Kokkekampen ikke over

Kommentarer til denne saken