Gå til sidens hovedinnhold

Blir ruinert av sine sexy døtre

Den 80 år gamle milliardæren Bernie Ecclestone må jobbe fulltid for å finansiere døtrenes shopping.

Formel-1 general Bernie Ecclestone, 80 år, jobber fortsatt for fullt. Delvis for å finansiere døtrenes ville forbruk.

I skrivende stund har Ecclestone en fomue i overkant av 22 milliarder kroner, likevel kan det se ut som om motorsportgeneralen må jobbe enda noen år for å fullfinansiere sine to døtre, Tamara og Patra, og sin eks-kone Slavica, skriver dailymail.co.uk

- Jeg skal jobbe til jeg segner om på grunn av mine døtres enorme forbruk.

Eiendom i særklasse
I et intervju med avisen sier Ecclestone at han er stolt av døtrene sine og at han ikke har det minste imot å kjøpe hus til begge to, slik at de slipper å begynne på «bunnen av stigen.»

Nesten en milliard kroner har Ecclestone brukt på hus til sine to døtre. Tamara Ecclestone har akkurat signert kontrakten for et hus i Kensington Palace Gardens til 45 millioner britiske pund, eller snaue 420 millioner kroner. Søsteren Petra har allerede flyttet inn i sin villa som heter; Sloan House i Chelsea. For denne villaen betalte Bernie Ecclestone ikke mindre enn 66 millioner pund, tilsvarende 613 millioner kroner.

Eiendommene er blant de mest eksklusive i London.

Utbedringer
Petra's Sloan House er imidlertid ikke perfekt nok for den godt vante 22-åringen. Huset som har åtte bad har inntil videre ikke innendørs svømmebasseng. Men far og datter har søkt om å få bygge både basseng og treningsrom i underkjelleren.

Bernie Ecclestone dikterer på ingen måte hvordan døtrene disponerer de midlene som hans døtre har tilgang til.

- Jeg er veldig stolt av døtrene mine. De er på ingen måte uintelligente når det kommer til penger og de har bena godt plantet på bakken. De er begge i seriøse forhold, de er verdensvante og det å pusse opp boligen vil bli en god utfordring for Petra.

Søsteren Tamara eide allerede et Townhouse i Belgravia før hun kjøpte huset i Kensington Palace Gardens til 45 millioner britiske pund. Hun mente villaen var for liten til både henne og kjæresten, som i forbindelse med huskjøpet skal bli samboeren. Tamara gir uttrykk for at hun ønsker å bruke ett år på å pusse opp det nye huset.

Tidenes dyreste
For seks år siden, i 2004, solgte Bernie Ecclestone en av flere boliger han har i London.

På det tidspunkt var det villaen i Kensington Palace Gardens han solgte uten noen gang å ha bodd der selv. Boligen ble solgt til den indiske industrimagnaten Lakshmi Mittal for over 550 millioner kroner. På det tidspunkt var det den dyreste boligen som ble kjøpt eller solgt noe sted i verden.

Bernie Ecclestone var gift med kroatiskfødte Slavica i 25 år, skilsmissen ble endelig i 2009. De har døtrene Petra og Tamara sammen.

Les flere saker på NA24

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken