Gå til sidens hovedinnhold

Beruset 17-åring strippet

- Moralsk forkastelig, sier politiet.

(SIDE2): Den 17 år gamle jenta styrtet en øl, før hun gikk på scenen og strippet foran publikum på Hovefestivalen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

På NRK-show
Det var i forbindelse med P3-programmet «Bestevenn med Erlend og Steinjo», at den unge jenta fikk i utfordring å ta av seg klærne foran publikum.

- En venninne pushet meg opp for å delta i «Ulykkehjulet», og da pilen havnet på striptease måtte jeg jo bare kjøre på, sier jenta til P3.no.

DEL DENNE SAKEN

Styrtet øl
«Ulykkehjulet» er et spill der deltakerne er nødt til å gjøre det pilen, i et kasinolignende brett, havner på. Spillet er en del av det ovennevnte P3-programmet. Hjulet står på P3s campingscenene, og det er publikum som utfordres.

Den unge jenta innrømmer at hun ble ganske stresset når hun skjønte at hun måtte strippe, og styrtet en øl før hun gikk på scenen.

- En tabbe
Nå er artikkelen med bilder og intervju med den 17 år gamle jenta fjernet fra P3 sine sider, P3-redaktør, Tone Donald, mener det hele var en tabbe.

- I og med at hun er 17 år, er saken nå fjernet fra våre sider. Å dokumentere dette var uheldig. Hadde hun vært eldre hadde saken stilt seg annerledes, sier redaktøren på telefon til Side2.

Donald kan opplyse at Ulykkehjulet bestod av mange kategorier, blant annet stand-up og karaoke.

- Det er ulike kategorier i Ulykkehjulet, og den pinligste kategorien var striptease, innrømmer hun.

Og fortsetter.

- Meningen var at det skulle være pinlig og morsomt, men jeg ser at striptease faller utenfor vår intensjon.

At den mindereåroge jenta i tilllegg drakk alkohol før hun skulle på scenen, vil ikke P3 ta noe ansvar for.

- Hun var etter det jeg kjenner til ikke beruset. Det at hun drakk øl, har ikke vi noe med, vi serverte ikke øl, så det får stå for hennes egen regning.

Mindreårig
Det hele, som sikkert skal være en form for uskyldig moro, kan nå skape problemer for P3. Foruten å strippe foran publikum, drakk den mindreårige jenta alkohol før hun gikk på scenen.

- Dette synes vi ikke noe om. 17-åringer har jo ikke lov å drikke en gang. Det er moralsk forkastelig, sier Hans Petter Osaland, operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, til Side2.

Han er usikker på om strippingen i seg selv er ulovlig, og mener dette er noe en jurist eventuelt må avgjøre.

- Vi har en egen politipost ute på Hovefestivalen, og vi vil høre om de har fått inn noen meldinger på det, opplyser Osaland.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken