Gå til sidens hovedinnhold

Best og verst kledd i 2007

Hvilke stjerner skinner sterkest på motehimmelen, og hvem gikk rett på trynet i 2007? Se bildene her.

(SIDE2): Som alltid har det prestisjetunge amerikanske magasinet People kåret hvem av kjendisene som kler seg som guder, og hvem som har bommet helt på blinken.

Magasinet med hvem som havner på en ærefulle listen over de best kledte og hvem som får det heller mindre ærefulle oppdraget av å være årets verst kledte kommer i hyllene i morgen, men Side2 kan allerede nå gi dere en oversikt over hvem som er med.

Se bilder av alle på listen nederst i artikkelen

Årets best kledte er, ifølge People Magazine:

1. Beyoncé Knowles - The Showstopper


Enten hun er ute på gaten i sine trendy antrekk, eller hun er glamorøs og vakker på den røde løperen. Beyoncé Knowles følger med i tiden.

2. Cameron Diaz - The Legs

Vakre Cameron Diaz viser frem sine lange, slanke ben så ofte hun kan, og hvorfor ikke? Bena er lekre, og Cameron er absolutt en av dem som ser hot ut i korte shorts.

3. Katie Holmes - The Classic


Katie Holmes er ikke lenger bare Fru Cruise, men kommer nå med på listen over de best kledte. Stilen hennes er klassisk og elegant, og hva er vel mer klassisk enn en liten sort kjole?

4. Penélope Cruz - The Continental

Med sitt spanske utseende ser Penélope Cruz vakker ut i det meste, og hun elsker mote, uansett om det er en klassisk kjole fra Versace eller en enkel hverdagskjole fra Dior.

5. Jessica Biel - The All-American


Jessica Biel er virkelig den søte nabojenta, noe hun vel egentlig har vært siden hun var med i TV-serien «7th Heaven». Hun vet godt hva som passer hennes atletiske kropp, og liker å vise seg i litt vågale farger. Hun er også glad i det helt enkle, og går gjerne i en enkel men lekker kjole.

6. Drew Barrymore - The Chameleon

Drew Barrymore elsker å variere stilen sin, og ser flott ut stort sett uansett hva hun gjør. Et øyeblikk er hun glamorøs som få i en Diorkjole på en prisutdeling, det neste øyeblikket er hun sporty og trendy med tights og en lang topp.

7. Jennifer Lopez - The Glamour Girl


Hvem kan glamor bedre enn J.LO? Ikke mange i alle fall... Jennifer Lopez elsker å pynte seg, og viser mer enn gjerne frem sin lekre timeglassfigur i kroppsnære designerkjoler, med tilbehør som blinker og skinner. Hun er også glad i å bruke store hatter, som gir et veldig elegant preg.

8. Reese Witherspoon - The Celeb Next Door

I år har Reese Witherspoon virkelig trådt frem i motelyset, og hun viser på den aller beste måten av det enkle er ofte det beste. Hun kan skinne som gull på premierer og prisutdelinger, eller se hverdagslig elegant ut i en enkel sort kjole.

9. Gwen Stefani - The Trendsetter


Helt siden hun slo igjennom med gruppa No Doubt, har det ikke vært mye tvil om at Gwen elsker mote, og at hun våger å gå sine egne veier. Hun har lansert sin egen kleskolleksjon, og ser for tiden ut til å elske sort-hvitt-kombinasjoner.

10. Ali Larter - The Newcomer

Her i Norge har vi ikke hørt så mye om Ali Larter, men som en av stjernene i den meget populære TV-serien «Heroes» som nettopp har begynt her i landet regner vi med å se mer til henne i fremtiden. Larter har ikke bare slått igjennom som skuespiller i 2007, hun har også rukket å markere seg på trendhimmelen, og liker å kle seg sexy og vise frem sin slanke figur.

Årets verste
Magasinet har gitt den franske skuespillerinnen Eva Green en hel side, og kårer henne årets verst kledte. Ifølge magasinet «ser hun ut til å rette seg mot en galakse langt, langt borte med fire forskjellige stiler».

- Det var mange å velge mellom, sier stilredaktøren i People Magazine Clarissa Cruz til People.com.

- Og det er ikke bare kjolene som betyr noe. De sprø hårsveisene, tonnevis med sminke i lag-på-lag, kombinert med disse kjolene avgjør hvem som får tittelen.

- Sjokkerende
Magasinet har også listet opp de ti mest sjokkerende stiløyeblikkene i 2007, og kanskje ikke overraskende er Britney Spears' mange truseløse opptredener og episoden da hun barberte av seg alt håret med på listen. I tillegg er American Idol-Sanjayas mohikaner-hårsveis nevnt, og Cameron Diaz' veskestunt i Peru, da vesken hennes skapte stor debatt fordi den var fornærmende.

Les hvilke menn og hvilke par som kommer med på listen her på Side2 fredag!

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua