Gå til sidens hovedinnhold

Besvimte da han så sin nye penis

Operasjonene sved bokstavelig talt på pungen for de to mennene som mente at de var for små nedentil.

Mennene ble forespeilet at penisene deres skulle bli fem til åtte centimeter lengre, og mellom 30 prosent og 90 prosent tykkere.

Sort og deformert
Den ene pasienten, en 47 år gammel mann, sier han besvimte da han skulle beundre legens verk etter operasjonen.

- Den var sort, kortere enn før og deformert, forklarte han da saken var til høring i legerådet i Storbritannia, ifølge nyhetsbyrået PA. - Jeg hadde fryktelige smerter, la han til.

Den andre pasienten, Garrie Dunk, håpet en operasjon skulle få mer fart i hans karriére som stripper.

Ekteskapet ødelagt
Men etter operasjonen kunne han ikke gå på do på to dager.
- Den var voldsomt hoven i seks eller syv uker, fortalte han legerådet.

Dunk hevder også at ekteskapet hans gikk på dunken på grunn av operasjonen. Han fortalte under høringen at han hadde gått tilbake til legen fire eller fem ganger for å få mer fett fra magen og lårene sprøytet inn i penis, slik at den ble tykkere.

Legen får fortsette
Den slurvete legen, Ravi Kant Agarwal, innrømmet at han har oppført seg på en måte som var upassende, uansvarlig og ikke til det beste for pasientene. Likevel mister han ikke retten til å praktisere som lege.

I stedet blir han suspendert i tre måneder.

Legerådet fant at Agarwal med vilje hadde villedet 47-åringen når det gjaldt hva han kunne vente seg av operasjonen. Når det gjaldt Garrie Dunk burde legen ha fortalt pasienten at operasjonen var unødvendig, mener rådet.

Begge de to uheldige pasientene lider av vrangforestillinger om at de har for liten penis, selv om de er helt normalt utrustet.

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp