HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=_61Qxpkgf3r1sXCqs76mGPvF5re4thuDG96Jq2ZbG7iemuPOq45iRrzU5xkusJ1os9p59jEAglA4qwkiBM-1uvKGdSWpb9Z3&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Reklamene med John Arne Riise, laget for spillselskapet som han tidligere samarbeidet med, kommer ikke til å bli vist på norske TV-skjermer.

Det betyr at veien nå ligger helt åpen for et comeback i Aalesund for 35-åringen.

- Tusen, tusen takk, Betsson!! Jeg elsker dere og vil alltid være takknemlig for at dere realiserer min store drøm! Dere er fantastiske!! skriver Riise på sin Twitter-konto.

Spiller ikke åpningskampen

Tidligere fredag sa fagansvarlig for overganger i NFF, Kristian Skjennum, at Riise ikke kan bli spillerklar til serieåpningen mot Stabæk.

- Alle som skal spille kamp for Aalesund og Stabæk i kveld måtte ha sendt inn overgangspapirene i går (torsdag). Det ville ikke være mulig å bli spilleklar i kveld for noen spillere hvis overgangen ikke har kommet inn ennå. Så vidt meg bekjent har det ikke kommet inn noen overgangspapirer på ham, sa han til VG.

Kan fritt signere

Spillselskapet sier følgende om avgjørelsen om å trekke reklamene:

«NFF og Norsk Tipping har forsøkt å presse Aalesund slik at John Arne Riise ikke kan spille fotball for dem. Dette har de gjort selv om kontrakten mellom Riise og Betsson ble sagt opp for at John Arne Riise skulle kunne avslutte sin karriere i hjembyen.»

«Vår solidaritet ligger hos John Arne Riise, klubben og alle tilhengere av norsk fotball. Derfor har vi i Betsson bestemt oss for å frivillig fjerne de fremtidige TV-reklamene og andre markedskampanjer som omfatter John Arne Riise. På denne måten kan John Arne Riise nå fritt signere for Aalesund.», sier Ulrik Bengtson i Betsson Group i en pressemelding.

Riise var gjennom medisinsk sjekk og samtaler med klubbledelsen i AaFK torsdag. Trolig blir venstrebacken presentert for tangotrøyene senere fredag.