Gå til sidens hovedinnhold

Er magen falsk?

Beyoncé anklages for å bruke en falsk gravid-mage.

(SIDE2:) Mange gravide kvinner gleder seg til å få synlig mage, men det kan ofte ta litt tid - spesielt for førstegangsfødende.

Nå spekuleres det i om Beyoncé har overdrevet størrelsen på sin mage.

Merkelig mage
Søndag stilte hun nemlig opp i det australske talkshowet «Sunday Night HD» hvor hun ble intervjuet om sin karriere. Da hun ankom studio hadde hun en tydelig kul under kjolen, men da hun satte seg ned så det nærmest ut som om lufta gikk ut av kulen.

Beyoncé har termin i februar. Det betyr at hun er mellom fem og seks måneder på vei. Det er langt fra uvanlig å ha en synlig mage på dette tidspunktet, så kanskje har hun bare vært uheldig med kameravinkelen.

Likevel er det altså mange rykter om at hun bruker en «protesemage».

- Umulig for en virkelig gravid mage
Bloggen Media Takeout, som var først ut med bildene, har lenge hevdet at artisten bruker en falsk mage.

- Vi har BEVIS. I går ble Beyoncé intervjuet på britisk TV - og hun VISTE protesemagen. Som bildene viser, når Bey setter seg ned, foldes ”magen” sammen - til en posisjon som er UMULIG for en VIRKELIG gravid mage å være i, skriver de, og går så langt som å spekulere i om hun virkelig er gravid.

Ikke egentlig gravid?
Kjendisnettstedet Oh No They Didn’t! skriver at Beyoncé for bare ti dager siden opptrådte uten synlig mage og at den umulig kan ha vokst så mye på så kort tid.

- Beyoncé kan nok sikkert være gravid - og hvis hun er det, så gratulerer til henne og Jay Z - men den babymagen hun holdt hele kvelden som en basketball var like falsk som en 100-dollarseddel med Barack Obamas ansikt, skriver de.

Daily Mail påstår ingenting, men refererer rykter som sier at Beyoncé ikke er gravid, men prøver å skjule at hun bruker surrogatmor.

Se intervjuet her. Beyoncé setter seg på tiden 0.58.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken