Gå til sidens hovedinnhold

Lei av Beyonce og Lady Gaga?

Da faller kanskje denne i smak.

(SIDE2:) Mye spenning var knyttet til Beyonce og Lady Gagas video til den nye versjonen av Destiny's Child-sjefens «Video Phone», fra hennes oppgraderte plate «I Am... Sasha Fierce Deluxe Edition» som kom i salg denne uken.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

I snutten gir den kurvete Houston-divaen og den skrullete New York-gladjenta full gass, nesten så mye at noen finner det komisk.

Det gjør i alle fall brunetten og blondinen som nå har fått en stor YouTube-hit med sin parodi på popstjernene.

Klippet presenteres som en «behind the scenes»-spesial, hvor en litt maskulin «Beyonce» forteller om sine gedigne ideer for videoen og ikke minst sitt klesmerke House of Derion, mens en ekstra dopa Lady Gaga som vanlig strør om seg med sin fancy sjargong.

Dansen, som de utfører i trange drakter med skrittfenomenet ofte referert til som «cameltoe», ender blodig.

I den virkelige verden har paret i tillegg til «Video Phone» også laget «Telephone» (ikke en vits), og i parodien røper jentene at de snart kommer med «Payphone», hvor de synger «Halo, halo». Gagas nye kallenavn er forøvrig Gayonce, ettersom hun mener hun kan gjøre det Beyonce kan gjøre (riste på håret), mens Beyonce egosentrisk nok ber regissøren lage fem kopier av denne slik at hun blir sine egne backupdansere.

Se den idiotiske versjonen av Beyonce og Lady Gaga!

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken