Gå til sidens hovedinnhold

Beyoncé vil ta pause

Sangstjernen vil fokusere på andre ting enn musikken.

(BIIPMAG): Beyoncé er for tiden opptatt med sin turné, kalt «I Am». Hun reiser derfor verden rundt for å promotere sitt tredje studioalbum «I Am...Sasha Fierce» der hun bringer liv i sitt alter ego Sasha Fierce.

71 kostymer
Nå er den verdenskjente sangerinnen på turné i Europa, og i juni står Amerika for tur.

Verdensturnéen er nøye planlagt og det er den berømte designeren Thierry Mugler som fikk ansvaret for å designe kostymene. Han har i alt designet 71 nye kostymer.

Les også:
Sangstjerne fikk sparken
Denne kjendisrumpa er falsk

To års pause
Sangerinnen og skuespilleren planlegger nå en to år lang pause fra musikken etter at hun er ferdig med verdensturnéen sin.

27-åringen vil gjerne få tid til å fokusere mer på sitt eget privatliv fordi hun føler at det er vanskelig å finne tid til familien i en hektisk artisthverdag.

- Prioriteringer forandres
Hun er gift med rapperen Jay-Z og må hele tiden planlegge sin stappfulle timeplan nøye for å finne tid til å se ham og resten av familien:

- Prioriteringene mine forandrer seg sakte. Så etter denne turnéen vil jeg kanskje ta en to år lang pause. Jeg har jobbet hardt nok til å kunne gjøre det. Vi (Knowles og Jay-Z) prøver å synkronisere kalenderne våre. Jeg begynte å jobbe med turnéen min for et år siden for å være sikker på at jeg fikk tid hjemme, forteller Beyoncé ifølge contactmusic.

Se video fra «behind the scenes» med Beyoncé her:

HTML EMBED

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot