Musikkvideoen er ikke død. Bare spør Beyonce, som noen uker etter sin egosentriske erkjennelse disker opp med en ambisiøs, fantasivideo til sin neste singel «Sweet Dreams».

Som så mange andre artister i hennes sjanger går hun fra R&B og soul til uptempo, basstung electropop, her med produksjon fra stjerneskuddet Jim Jonsin, med visuell regi fra Adria Petty (Duffy, Kings of Leon, The Veronicas), som for første gang gir aliaset Sasha Fierce en fargevideo.

(«Halo» med Halle Berrys eks tilhører den angivelige roligere Beyonce Knowles.)

Klippet til «Sweet Dreams» starter med at Texas-piken sover i sengen, for så å bli løftet i været (a la Sigourney Weaver i «Ghostbusters») og ført inn i en danseglad drømmeverden hvor kjolene sitter løst, og hvor hun blant annet svinger seg med to andre jenter - med hissig koreografi - og ender opp som en robot.

I en snutt fra kulissene under innspillingen forteller 27-åringen at målet er å ta Sasha til et helt nytt nivå. Hun beskriver sangen som en sexy danselåt, samtidig som den også handler om kjærlighet som føles skremmende bra.

- Er det en søt drøm eller et vakkert mareritt?

«Somebody pinch me, your love's too good to be true», synger hun, men understreker at alt er bra med forholdet i hennes virkelige verden, hvor hun er gift med Shawn «Jay-Z» Carter.

Se video: Premiere på «Sweet Dreams» og «behind the scenes»

Singelen «Halo» er fortsatt nummer 1 på den norske radiolisten, hvor den har vært åtte ganger tidligere. «If I Were a Boy» tok også denne førsteplassen, samt toppen av VG-lista. Albumet «I Am... Sasha Fierce», hvor norske Stargate har produsert to låter, har solgt til gull i Norge, som vil si over 15 000 eks.

Beyonce sexy kollega: - Kopiere henne? Latterlig!