Gå til sidens hovedinnhold

Beyoncé: - Nå vil jeg vise frem kroppen min

Sangstjernen viser frem resultatet av den knallharde jobbingen for å få tilbake timeglassfiguren.

(SIDE2:) For omtrent to år siden ble Beyoncé mamma for første gang. Nå avslører sangfuglen hvor tøft det har vært å få tilbake kroppen.

Veide 88 kilo

I dokumentaren «Liberation» forteller 32-åringen at det ikke bare har vært enkelt å få tilbake sine berømte former etter fødselen.

- Jeg veide 88 kilo da jeg fødte Blue Ivy. Siden den gang har jeg gått ned 28 kilo. Jeg har jobbet som en gal for å få tilbake kroppen min og nå vil jeg vise frem resultatet. Jeg vil vise at man kan få barn og samtidig få tilbake den kroppen man hadde før graviditeten, sier Beyoncé ifølge Daily Mail.

Sangeren har tidligere avslørt at hun har hatt mange timer på tredemølla og spist mye salat for å gå ned i vekt.

- Dere aner ikke hvor hardt jeg har jobbet. De fikk meg til å bruke en tredemølle. Og spise salat, sa hun under en konsert i mai i fjor.

Viser frem slankeresultatet

Før jul overrasket Beyoncé alle med den uventede utgivelsen av hennes femte studioalbum på iTunes. 14 ulike låter med 14 ulike musikkvideoer til hver sang er lagt ut og de ulike videoene er spilt inn på forskjellige steder fra Brasil til Beyoncés hjemby Houston.

I flere av musikkvideoene ser man et lettkledd Beyoncé som har all grunn til å være stolt av kroppen sin hun har jobbet hardt for.

- Jeg er ikke flau over å vise vrem formene mine eller å være seksuell. Jeg føler ikke at jeg må unnskylde eller forklare meg for at jeg viser dette, og jeg tror det å være seksuell er en egenskap vi alle har, sier sangstjernen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken