(SIDE2): Beyoncé Knowles (27) er den rikeste kjendisen under 30 år. Med en inntekt på over 880 millioner kroner i 2008, tjener hun langt mer enn de mannlige kjendisene.

Se bilder av de rikeste nederst i saken!

Langt under kvinnen
Listen, over de fem kjendisene under 30 år med høyest inntekt, viser at Justin Timberlake (27) sikret seg andreplassen. Han har derimot en langt mer beskjeden inntekt enn Beyoncé. Timberlake tjente nemlig «bare» omkring 480 millioner kroner i 2008.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Basketballspillere
Tredjeplassen går til den amerikanske basketballspilleren Kobe Bryant (30), som hadde en inntekt på cirka 430 millioner kroner. Bryant gjorde det svært godt under de olympiske leker i Beijing, og var med på å lede laget til topps. Den 198 centimeter høye basketballstjernen spiller til vanlig på Los Angeles Lakers.

Like bak Bryant finner vi nok en amerikansk basketballspiller. Den 203 centimeter lange LeBron James (23) har tross sin unge alder en svært høy inntekt. Hele 420 millioner kroner har han tjent i år. James, som også kalles King James, spiller til daglig for Cleveland Cavaliers og var også med å vinne gull i OL i Beijing tidligere i år sammen med Bryant.

Tennisstjerne
På femteplass finner vi nok en idrettsutøver. Den sveitsiske tennisspilleren Roger Federer (27) tjente bortimot 390 millioner kroner i fjor, og sikrer seg derfor femteplassen på listen.

Fendrer vant gull under OL i Beijing tidligere i år, og dette kan forklare noe av hans svimlende inntekt.

1272

(Kilde: news.com.au)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!