Gå til sidens hovedinnhold

Beyonce sparer ikke på kruttet

Kom i dristig kjole til premieren av sin egen dokumentarfilm.

(SIDE2): Under årets Grammy Awards som ble avholdt på søndag dukket Beyonce Knowles (31) opp i en antrekk som overrasket mange - den stilige jumpsuiten dekket nemlig mer eller mindre over hennes berømte former.

Glitrende glamorøs
Men for premieren av sin nye dokumentar «Life Is But a Dream» var Beyonce tilbake til sine gamle vaner.

31-åringen så nemlig like glamorøs og divaaktig ut som vi kjenner henne i en fotside kjole fra rød løper-favoritten Elie Saab.

Kjolen hadde et transparent panel over brystet, og intrikate detaljer skjulte det som burde skjules.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Den duse silkekjolen var dekket med glitrente stener, noe som førte til at Queen B bokstavelig talt lyste opp den røde løperen i New York, skriver Daily Mail.

Enbarnsmoren forlenget bena sine med nudefargede stiletthæler, og i ørene hadde hun ekstravagante hengeøredobber.

Både sminke og hår ble holdt enkelt, bortsett fra en fargeklatt i form av rosa leppestift.

Søsteren truet med å stjele rampelyset
Hennes ektemann Jay-Z var ikke til stede på den røde løperen, men det lot til at Knowles hadde ordnet seg en annen date for kvelden; Oprah Winfrey (59).

De to poserte sammen på den røde løperen, med armene rundt hverandre.

En annen som strålte på den røde løperen var Beyonces søster Solange Knowles som truet med å stjele rampelyset i en skjortekjole som var så kort at den kunne ha vært en topp.

Solange er kjent for sin gode stil, og regnes for å være en it-jente. Hun stylet den hvite skjortekjolen med en hvit blazer, sorte stroppesandaler og en enkel sort konvoluttveske.

Om å miste et barn
I dokumentarfilmen forteller Beyonce for første gang om spontantaborten hun opplevde noen år før hun fikk datteren Blu Ivy i januar 2012.

- For to år siden ble jeg gravid for første gang. Jeg hørte hjerteslagene, som var den vakreste musikken jeg har hørt noensinne. Jeg valgte ut navn, og jeg så for meg hvordan barnet ville se ut, sier hun i dokumentaren.

Spontantaborten kom helt uten forvarsel.

- Jeg var i New York for en rutinesjekk - og da var det ingen hjerteslag. Bare en uke før jeg dro til doktoren var alt fint, men nå var det ingen hjerteslag, sier hun.

Stjernen, som giftet seg med Jay-Z i 2008, brukte musikken for å komme seg gjennom sorgen.

- Jeg skrev den tristeste sangen jeg noensinne har skrevet, sier hun.

Det var Jay-Z som først avslørte at Beyonce hadde hatt en spontantabort gjennom sangen «Glory», som han skrev etter at Blue Ivy ble født.

«Forrige gang var spontanaborten så tragisk. Vi var redde du skulle forsvinne. Men nei, du er magisk», lyder sangteksten.

Kommentarer til denne saken