Gå til sidens hovedinnhold

Skoene du må ha

Skoekspert om hva som blir en hit i vår. Se lookbook fra Bianco.

(SIDE2): Våren hos Bianco spenner fra brente skinntoner til isklare mintfarger og pasteller.

Vi får også se knallfarger i selskap med eksotiske dyreprint og metalliske toner.

Mønstermix
- Ankelstøvlettene står sterkt i begynnelsen av sesongen, men modellene har fått lavere og mer chuncky heler. Utover våren vil vi se en eksplosjon av farger, colorblocking og en mix av mønster og materialer, sier Elin Carlsons, Nordic Retail Director for Bianco Footwear, til Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Når det kommer til nøkkeltrender for skoene denne båren har innkjøpstemaet lagt en spesiell elsk på print, oransje og mint.

Farger, både klare farger og pasteller blir stort. Freshe farger er fint til sommerbrune legger. Ellers vil vi si at reptilmønster blir en sikker hit i sommer, reptilmønster er både classy og dyrisk, sier hun.

Kontrastfarger
Hver sesong bringer med seg noe skotyper, og nye må-hå. Hos Bianco mener Carlsons de har to typer som blir et must til sommeren.

- Den ene er en pumps med lukket eller åpen tå i enten pink, oransje eller mint. Bruk de til jeans og kjoler, eller dra dem på og kombiner dem med en farget jeans i en kontrastfarge til skoen. Det andre er ballerinaskoen. Hos Bianco vil du finne ballerinasko i sterke farger, duse pasteller, reptilmønster og klassiske ensfargede modeller i noguat og sort.

Elin forteller at det et lenge siden det har vært et så stort utvalg av sko i andre fargen enn brunt og sort.

- Med et par knall oransje platåsandaler og en rosa neglelakk på tærne får man visst color blocking trenden uten å måtte invistere i et helt nytt antrekk.

Se lookbook her:

4879

Kommentarer til denne saken