(SIDE2): Heidi Montag (26) og Spencer Pratt (29) er tilbake på TV-skjermen.

Publikum bestemmer
Realityparet fra MTV-serien «The Hills» har holdt en lav profil de siste årene, men nå skal «Speidi» delta i den britiske kjendisversjonen av «Big Brother».

Torsdag kveld ankom de «Big Brother»-huset hvor de skal bo sammen med ti andre deltakere. Kjendisversjonen er en forkortet utgave av den opprinnelige «Big Brother»-konkurransen og det er publikum som avgjører hvem som sitter igjen til slutt, skriver Daily Mail.

Ble blakk
Heidi Montag og Spencer Pratt ble berømte for sitt turbulente forhold, bisarre oppførsel og plastiske operasjoner. Etter hvert innrømmet paret at mesteparten av hendelsene og det stormfulle forholdet kun var skuespill. Spencer har i et tidligere intervju sagt at de var villige til å gjøre hva som helst for å tjene penger.

- På et tidspunkt følte jeg at vi var de mest berømte personene i hele verden. Jeg elsker meg selv, hva annet kan jeg si, sa 28-åringen.

De to tjente godt på deres iscenesatte hendelser, men etter hvert forsvant interessen for deres sprø oppførsel. Dermed forsvant også inntektene og paret flyttet hjem til Pratts foreldre.

Nå prøver «The Hills»-stjernene igjen å øke deres popularitet ved å delta i et nytt realityshow og Spencer legger ikke skjul på at vinnerlysten er på plass.

- Det kommer til å bli tøft siden jeg egentlig ikke liker å være sammen med ukjente personer. Men jeg er klar for å gå inn i huset og vi har definitivt lyst til å vinne! sa Spencer før han gikk inn i huset.

- Det er en ære å få være med, sa hans kone Heidi til programlederen.

De andre deltakerne er Neil «Razor» Ruddock, Paula Hamilton, Claire Richards, Rylan Clark, Lacey Banghard, Ryan Maloney, Sam Robertson, Tricia Penrose, Frankie Dettori Mbe og Gillian Taylforth.

LES FLERE SAKER FRA NETTAVISEN: