(730.no:) Beyonce Knowles, Tom Hanks, Jay-Z og Duffy hadde ikke tid til å delta i Celebrity Big Brother, som startet fredag kveld.

Men, heldigvis for britiske Channel 4 kan produsentene friste med rapperen Coolio (45), sangeren La Toya Jackson (45), tidligere Sugababes-medlem Mutya Buena (23) og skuespilleren Verne Troyer (40). Hvis ikke sistnevnte ringer en bjelle; Han er fortsatt best kjent som «Mini-Me» i filmserien om agenten Austin Powers.

Sjette sesong
Den sjette sesongen av realityserien har også med blant andre den svenske, London-baserte programlederen Ulrika Jonsson (41), glamourmodellen Lucy Pinder (25), kåret til eieren av «Englands peneste naturlige bryster» og vokalisten Michelle Heaton (28) fra den nå oppløste popgruppen Liberty X.

Skuffer ikke
Før kjendisene startet konkurransen, hvor det gjelder å ikke bli stemt ut, har det blitt vist intervjuer med deltakerne. Verne forteller blant annet at selv om han er lav, har han «nok centimeter der det gjelder», slik at Lucy Pinder og Michelle Heaton «ikke vil bli skuffet».

Drama
Det oppsto drama allerede i første episode, da bagasjen til Coolio ikke kom med flyet, slik at han ikke fikk med klær inn i huset. Mutya ble offer for lignende problemer, da flere av hennes dyre plagg hadde for store logoer til å kunne brukes på TV. Ifølge The Sun beskriver en av personene bak serien denne klesmangelen som «sjokkerende».

Ny singel
La Toya Jackson, som stilte naken i Playboy i 1989, for så å slå seg selv konkurs tre år senere, skal gi ut en ny singel i februar i kjølvannet av den nye oppmerksomheten. Hennes storebror Jermaine forsøkte også å relansere sin musikkarriere etter at han var med i serien for to år siden.

Video: SE SMAKEBITER AV LA TOYA JACKSON OG COOLIO FRA FØRSTE EPISODE.