(SIDE2): Ifølge den britiske avisen Daily Mail skal 31 år gamle Daniel Echaniz ha tvunget seg inn på rommet til meddeltaker Monique Amin (23) og deretter voldtatt henne. Hendelsen ble fanget opp av de mange kameraene som er satt opp i Big Brother-huset i Rio de Janeiro.

Politiet har ifølge avisen startet etterforskningen av den angivelige voldtekten.

Fyllefest
Seere til den populære realityserien ble sjokkerte vitner da de i morgentimene natt til søndag så hendelsen utfolde seg. Monique skal ha drukket seg svært full etter en fuktig fest, og var slått ut av alkoholen da Daniel entret soverommet og forgrep seg på henne.

Neste morgen skal den 23 år gamle kvinnen ha blitt spurt ut om hva som skjedde på det private dagbokrommet, men hun ga uttrykk for at hun husket lite av det som angivelig fant sted under dyna. Politiet kom til huset, og avhørte Monique i flere timer før hun ble tatt med til lege og undersøkt for voldtatt, skriver avisen.

Kan bli kastet ut
Etter tolv sesonger er «Big Brother» et av Brasils mest sette TV-program med et snitt på åtte millioner seere. Men årets sesong står i fare for å bli avlyst. Politiet har gitt den ansvarlige TV-kanalen Globo to alternativ – enten avbryte innspillingen eller eliminere Daniel.

Blir han funnet skyldig i voldtekt kan det bety opptil ti år i fengsel. Ingen i selskapet Makers Endemol som står bak realitykonseptet ønsket å kommentere den siste skandalen i det verdensberømte Big Brother-huset.