(SIDE2): I forrige uke sjekket den 30 år gamle regnskapsføreren og stripperen Janica fra Kirkkonummi i Finland inn i «Big Brother»-huset.

Hun var egentlig realitydeltaker i den finske utgaven av serien, men byttet plass med en av de norske som da ble sendt til Finnene.

- Det oppstod en attraksjon
Av TV-bildene fra den finske innspillingen av realityserien å dømme var det mye som tydet på at det ville komme til å gå hett for seg i huset når tobarnsmoren flyttet inn.

Janica har nemlig ved flere anledninger hatt sex foran TV-kameraene og hun har også blottet brystene sine en rekke ganger.

I det norske «Big Brother»-huset skuffet Janica ikke.

Det tok nemlig ikke lang tid før blondinen hadde sex foran åpne kameraer og den utvalgte sengepartneren var Roberto Obando.

- Det oppsto en attraksjon mellom henne og Roberto. De hadde sex innen det hadde gått 24 timer, sier informasjonsmedarbeider i TV 2, Alex Iversen, til Side2.

Du kan se de to ha sex her.

- Man bryter ikke barrierer
Spørsmålet er derimot om «Big Brother»-sexen vil lokke flere til skjermen.

Til tross for seriens frynsete rykte kunne Kampanje tidligerer denne måneden melde om at antall TV-seere hadde blitt halvert siden oppstarten i høst. Fra TV 2 får Side2 opplyst om at daglige seere i snitt ligger på omlag 80.000, men at programmets nettside også har mye trafikk.

- Man husker tilbake til 2001 hvor dette innholdet var grensesprengende, men det er det ikke lenger. Man bryter ikke akkurat barrierer så da det ikke er så dramatisk at det kommer inn en person som kanskje viser brystene eller har sex på TV. Det er på en måte ikke spennende lenger, sier Radio- og TV-sjef i mediebyrået Carat, Morten Wiberg, til Side2.

Han mener folk ikke vil bli like sjokkert over eventuelle krumspring fra denne finske deltakeren, da de fleste er innforstått med hva «Big Brother» er og hva det har å si for innholdet i serien.

- Jeg tror TV 2 Bliss velger å ta inn en slik person fordi de prøver å skape noe som kan føre med seg litt blest der ute. Det er i alle fall ikke for å gjøre det enda kjedeligere, ler Wiberg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Dette har vi sett før
Det at Janica flyttet inn tror han derimot ikke vil føre til noen seervekst, og han tror at suksessen uteblir blant annet fordi serien ikke er i nyhetenes interesse.

- Dette har vi sett før. Tilbake til da TVNorge sendte serien var innholdet grensesprengende, men nå blir det klipp og lim selv om de har funnet på masse nye ting i og utenfor huset, forklarer han.

- Jeg tror ikke «Big Brother»-formatet har noe særlig fremtid lengre. Man er litt lei av den type reality. Det har vi også sett med en del TV 3-lanseringen i høst. Man må nok komme opp men noen andre ting, fortsetter mediesjefen.

Er nordmenn blitt lei av denne typen reality?
- Ja, det tror jeg de har blitt. Det er ikke så mange interessante personer som gjør seg på TV. Vi har nådd et punkt hvor denne typen av reality ikke fungerer, svarer Wiborg.

- Sex er tilgjengelig
Han understreker derimot at det eksisterer realityformater som fortsatt lever i beste velgående år etter år, men at disse kanskje har et noe annet innhold en det vi ser i blant annet «Big Brother».

- Denne hvor det skal være mest mulig drikking, fjolling, kle av seg og ha sex er ikke spesielt interessant. Sex er tilgjengelig på alle plattformer så det er ikke like spennende. De kan se det på internett hvis de er interesserte, påpeker han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Installert strippestang
Til tross for dette kan TV 2 informerer om at seertallene har økt siden Janica flyttet inn.

- Seertallene har økt litt den siste uken, men det tror jeg skyldes flere faktorer. Det er mye action akkurat nå med konflikter, følelser og sykdom, sier Alex Iversen.

Hvorfor valgte dere å ta inn akkurat en person som Janica?
- Det er ikke uvanlig at det gjøres en slik «switch», men det er klart at det gjøres for å skape litt liv og røre, innrømmer Iversen.

Det var Siv-Anita Aurstad som ble byttet ut til fordel for Janica.

- Janica er jo stripper og etter hva jeg er kjent så har det blitt installert en strippestang i «Big Brother»-huset nå og hun skal ha holdt show, fortsetter han.

«Big Brother» ser du på TV 2 Bliss mandager til fredager kl. 19:00, samt søndager kl. 20:00.

SLIK REAGERTE DE FINSKE DELTAKERNE PÅ SIV-ANITA:

HTML EMBED
HTML EMBED