(SIDE2): Nadia Linden venter barn i mars, men er likevel med i svenskenes utgave av skandaleserien, «Big Brother», som hadde premiere i går.

- Ja, det er jo en kontroversiell sak som kommer til å vekke oppmerksomhet. Men for meg føles det bra, sier Linden til den svenske avisen Nyheter24.se.

Nadia har en datter fra før av, og sier selv at hun meldte seg på for å vise at man kan være en bra mamma til tross for at man gjør ville ting. Om hun greier å vise dette vil tiden vise, men så langt har Nadias deltakelse vekket mer negativ enn positiv oppmerksomhet.

- Kan være ute allerede neste uke
Selv opplyser Nadia at hun holder seg borte fra halvalkoholiserte personer som skriker og skråler. Med tanke på at alkohol er en viktig ingrediens i realityserien hun nå er en del av er det mye som tyder på at det blir både skrik, skrål og fyll rundt Nadia i tiden fremover, men det ser ikke ut til å bekymre henne.

I intervjuet med den svenske avisen sier Nadia at verken barnets far eller hennes omgangskrets har reagert på at hun muligens kan føde inne i Big Brother-huset. Hun forteller videre at hun ønsket en pause fra sitt vanlige liv, og at det var derfor hun meldte seg på den mye omtalte realityserien.

- Hvordan selve forløsningen vil foregå får man se i programmet. Men jeg vet jo ikke hvor lenge jeg blir der inne. Jeg kan jo være ute allerede i neste uke, sier Nadia som har termin 24. mars.

- Føles som sexhulen
Siden Nadia er gravid har hun fått et eget rom inne i Big Brother-bunkeren. Fullt utstyrt med barneseng og stellebord har rommet fått navnet Barnerommet, men ikke alle de andre realitydeltakerne mener at det bare er barneskrik som vil sette sitt preg på dette rommet.

- Dette føles ikke som et barnerommet. Dette føles som sexhulen. Det føles så opplagt at folk skal gå hit og ha sex. Om du tar bort hennes babymage og babytingene føles dette som et pornorom, sier en av de andre Big Brother-deltakerne under en samtale inne på Barnerommet.

SE SAMTALEN HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED
Jessica%20Rasmussen%20tror%20inte%20att%20barnrummet%20%C3%A4r%20ett%20barnrum

- Little Big Brother
Det kan ellers opplyses om at Nadia beskriver seg selv som et sterkt menneske som setter andre før seg selv. Hun omtaler seg også som smart.

- En går inn, to går ut. Little Big Brother 2012, sier Nadia selv i promovideoen TV4 har laget i forbindelse med Nadias deltakelse i realityserien.

- Hallikvirksomhet
Også den norske utgaven av Big Brother fikk mye oppmerksomhet da den gikk på skjermen i fjor vinter.

Spesielt det at en finsk stripper på besøk i den norske leiren hoppet til køys med en av de norske deltakerne etter bare 24 timers opphold vakte reaksjoner.

Informasjonsleder Espen Ottosen i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) uttalte til Side2 den gang at realitydeltakerne var betalt av TV 2 for å ha sex, ved at de sendte en stripper inn i huset.

- TV 2 er i nærheten av en hallikvirksomhet nå de sender en stripper inn i huset som i større eller mindre grad er betalt av TV 2 for å ha sex. En ting er scener med simulert sex, det er bedre enn at de filmer reell sex mellom to personer slik TV 2 gjør. Juridisk vil jeg tro det er vanskelig å sikte kanalen for en slik handling, men etisk sett er de langt over grensen, sa Ottosen til Side2 den gang.

Den svenske TV-kanalen, TV4, må nok også belage seg på noen reaksjoner nå som de har latt en høygravid kvinne flytte inn i huset – og at serien har fått mye oppmerksomhet på grunn av dette er det liten tvil om.