(SIDE2): Tidligere denne uken ble en angivelig voldtekt utført av den 31 år gamle Daniel Echaniz foran åpne kameraer i den brasilianske utgaven av Big Brother.

Echaniz skal ha tvunget seg inn på rommet til meddeltaker Monique Amin (23) og deretter voldtatt henne. Hendelsen ble fanget opp av de mange kameraene som er satt opp i Big Brother-huset i Rio de Janeiro.

Les bakgrunnen for waken her:Live voldtekt i Big Brother-huset

- Seriøst utilstrekkelig
Politiet startet kort tid etter etterforskningen av den angivelige voldtekten, og truet med å avbryte innspillingen av realityserien om den ansvarlige TV-kanalen Globo to alternativ ikke kastet ut Echaniz.

Nå melder Daily Mail om at den 31 år gamle realitydeltakeren har blitt kastet ut av huset, som om han blir funnet skyldig for voldtekt kan få mellom seks og ti år i fengsel.

- Etter en evaluering fant ledelsen av programmet ut at atferden til deltakeren natten hvor festen fant sted var seriøst utilstrekkelig, skal TV-programmets vert ha uttalt.

Ifølge en uttalelse fra politisjefen skal politiet nå ha få tilsendt både lakenet og undertøyet de to hadde på seg den aktuelle natten slik at rettsmedisinere kan lete etter sperma. Politisjefen vil selv analysere videoen av den angivelige voldtekten og sammenligne dette med partenes viteutsagn.

Hendelsen har naturlig nok skapt store overskrifter i Brasil, og også moren til Echaniz har også kommet med en uttalelse til det som har skjedd med sønnen.

- Dette er meningsløs sensasjonalisme, skal hun ha uttalt.

Fyllefest
Det var dann til søndag at TV-seere til den populære realityserien ble sjokkerte vitner da de så hendelsen utfolde seg. Monique skal ha drukket seg svært full etter en fuktig fest, og var slått ut av alkoholen da Daniel entret soverommet og forgrep seg på henne.

Neste morgen skal den 23 år gamle kvinnen ha blitt spurt ut om hva som skjedde på det private dagbokrommet, men hun ga uttrykk for at hun husket lite av det som angivelig fant sted under dyna. Politiet kom til huset, og avhørte Monique i flere timer før hun ble tatt med til lege og undersøkt for voldtatt, skriver avisen.

Etter tolv sesonger er «Big Brother» et av Brasils mest sette TV-program med et snitt på åtte millioner seere. Men årets sesong står i fare for å bli avlyst. Politiet har gitt den ansvarlige TV-kanalen Globo to alternativ – enten avbryte innspillingen eller eliminere Daniel.