(BIIPMAG): 22. januar lanserte kleskjeden Bik Bok sitt nye jeansmerke, kalt «Never Denim», som er en kolleksjon inspirert av det urbane bylivet.

Jeans og skjorter
Kolleksjonen har et rocka og tøft uttrykk som gjenspeiler trender vi også ser på catwalken og består av både hullete jeans i ulike farger, lange skjorter, vester og shortser.

- Vi har lenge ønsket oss et jeansmerke som er veldig moterettet, men samtidig har god kvalitet og kundevennlige priser, sier Sofi Anderson, produktsjef i Bik Bok.

Se bildekarusell nederst i artikkelen!

Individualitet
Det nye merket skal understreke det Bik Bok mener er unge jenters største behov, nemlig individualitet:

- Never Denim fyller dette hullet, og er en storsatsning for oss. Never Denim er et jeansmerke som passer perfekt for jenter som vet hva de vil ha og som ikke er redd for å be om det, forteller Anderson i en pressemelding.

Hva synes du om den nye kolleksjonen? Kommentér nederst!

Flørtende
Bik Boks bakgrunn for jeanssatsningen er at merket skal være både frekt, flørtende og feminint. Kolleksjonen er inspirert av det urbane bylivet og de menneskene som bor der, alle fra den søte nabojenta til rockestjernen.

Disse inspirasjonskildene resulterte slik i to kolleksjoner, kalt «Never Denim Black Label» og «Never Denim White Label».

Rocka
«Denim Black Label» er for jenter som er tidlig ute med trender og liker det som er rocka og tøft. Kolleksjonen er inspirert av 1980-tallet der assymetriske linjer og hullete åletrange jeans er i sentrum.

I denne kolleksjonen finner du plagg med fingermaling, ulike hull, syrevasker og lapper.

Les også:
Poserer med tommelen i munnen
- Streetwear er mer enn saggebukser
Scarlett fronter D&Gs nysatsning
Stjel stilen fra «Gossip Girl»

Avslappende
«Never Denim White Label» er mer plaine enn modellene i «Black Label» og har fokus på hverdagslighet. Jeansene har freshe vasker og skal i tillegg være svært behagelige å ha på seg.

«Nevin Denim»-kolleksjonen kan by på noe for enhver smak, enten det er minikjolen med lynmønster, de hullete jeansene eller den behagelige og romslige jeansskjorten.

«White Label» kan du kjøpe i samtlige Bik Bok-butikker, mens «Black Label» kun vil finnes i enkelte utvalgte.

1483

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.