(SIDE2): Som folk flest er det mange kjendiser som har tatt ferie og nyter late dager i solen.

Mange av stjernene vet er de yndede objekter for paparazziene og det er derfor spesielt viktig for mange av dem at de tar seg godt ut i bikini.

Dette er noe også mange har tatt til etterretning når de har gjort seg klar til sommersesosongen, for flere av kjendisene som har blitt avbildet på ulike strender de siste dagene ser fantastiske ut i sine små strandplagg.

Se flere bilder av kjendiser i bikini i bildekarusellen nederst i saken!

Full av selvtillit
Den 56 år gamle modellen, forfatteren, agenten og TV-personligheten Janice Dickinson koste seg på stranden i Malibu her om dagen og fikk mye oppmerksomhet for det.

Uten sminke, og full av selvtillit så Dickinson, som blir omtalt som verden første supermodell, også fantastisk ut.

Feiret bursdag
Ashely Tisdale er en annen frøken som oste av selvtillitt i bikini her om dagen.

Den vakre brunetten nøt livet sammen med «High School Musical»-kollega Zac Efron, og de to så ut til å være mer enn bare gode venner.

Tisdale og Efron var nemlig uatskillelige da de feiret 26-årsdagen til Ashley, da de tuslet rundt sammen både på land og i vann. Så fort han hadde muligheten, løftet Zac bursdagsbarnet opp og kysset henne på halsen. De to løp hånd i hånd ut i vannet og lo og lekte om hverandre.

Bryllupsreise
En annen bikinikledt kvinne som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden er nygifte Kate Moss.

Sammen med ektemannen Jamie Hince nyter de to hvetebrødsdagene på den franske rivieraen, og den vakre toppmodellen ser ut til å være svært så lykkelig om dagen.

SE FLERE KJENDISER I BIKINI HER:

4388