Gå til sidens hovedinnhold

Bikini verdt 20 000

Iført denne bikinien kan du stråle i solskinnet, men bading må du unngå. Se den eksklusive bikinien her!

(BIIPMAG): Den britiske kleskjeden Selfridges lanserer nå en bikini som koster hele 20 000 kroner.

Feirer økt salg
Anledningen for bikinilanseringen er at butikkens badetøysalg har økt med 33 %. Derfor kan Selfridges ta seg råd til å produsere en glitrende bling-bikini i et begrenset antall.

En ulempe med den glitrende bikinien er at du ikke engang kan ta en svømmetur iført denne i fare for at noen av de edle stenene skal falle av.

Dekket av Swarovski-stener
Den dyre bikinien Anita er laget av Pistol Panties og er en blanding av en bikini og en badedrakt fordi den har en overdel og en underdel som er festet sammen med et gullbånd.

Bikiniens dyre pris kommer trolig av de 5000 Swarovski-krystallene som er festet på plagget.

Så hvis du vil stråle og glitre på stranda i sommerens sterke sollys passer nok bikinien ypperlig, men som sagt bør du holde deg unna vann.

Ville du brukt pengene dine på en bikini du ikke kan svømme i? Kommentér nederst!

Ventelister
Den eksklusive bikinien vil komme i salg i butikker i London, Manchester og Birmingham. Hver av disse butikkene har allerede ventelister på plass for ivrige kjøpere som vil sikre seg sitt eksemplar av Anita-bikinien:

- Badetøy er sommerens ultimate stiluttrykk. Med alle de riktige ingrediensene og en passende hold-in og push-up kan en bikini bli en kvinnes bestevenn, mener Selfridges badetøyinnkjøper, Helen Attwood ifølge Marie Claire.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken