Gå til sidens hovedinnhold

- Bikkjene begynte å sleike meg i skrittet

Hva er det de driver med i «Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!»?

(SIDE2:) Deltakerne i «Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!» må gjennom mange merkelige oppgaver. I programmet skal deltakerne konkurrere i absurde japanske gameshow. Den som gjør det dårligst, må forlate Japan.

I søndagens program må deltakerne gjennom en rekke konkurranser. Først skal de prøve å finne ulike turistattraksjoner kun ved hjelp av et bilde. Deretter konkurrerer de i tre ulike gameshow.

- Det kilte helt ekstremt
Det særeste av søndagens gameshow heter «The Butter Hungry Doggie». Deltakerne smøres inn med et tjukt lag smør. Deretter skal de ligge helt stille mens sultne hunder slikker smøret av dem.

Den første som rører på seg, taper konkurransen.

I bildekarusellen kan du se Heidi Kristoffersen (25) og Geir S. Arnesen (37) slite med å holde seg rolige med hunder løpende på seg.

- Det kilte helt ekstremt, sier Kristoffersen i programmet, etter at en hund har slikket henne under foten.

Vanskelig å konsentrere seg
Synes du en hundetunge under foten høres ille ut? Det er ingenting i forhold til Arnesens største utfordring.

- Bikkjene begynte å sleike meg litt i skrittet. Da hadde jeg store problemer med å holde meg, da var det konsentrasjon for å holde alle følelser i sjakk, sier han.

Om deltakerne klarer å holde seg stille, kan du se på «Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow» på TV3 søndag klokken 20.00.

1645

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot