Gå til sidens hovedinnhold

Bil og MC krasjet

Bilen manglet forsikring, skyldte årsavgift og hadde ikke fremvist bilen til EU-kontroll. Les politiloggen her.

Her er sakene fra onsdagens politilogg i Oslo.

Bil mot motorsykkel
SENTRUM: Kl 0809 fikk politiet melding om at en bil og en motorsykkel hadde kjørt i hverandre. Politiet kom til stedet og fikk sjekket ut om det var behov for ambulanse. Føreren av motorsykkelen hadde fått lettere skader, men det var ikke behov for ambulanse til stedet. Han ble derimot kjørt til legevakten for sjekk. Det ble tatt promilletest av bilfører, men denne var negativ. Derimot viste det seg at bilen verken hadde forsikring, skyldte årsavgift og hadde ikke fremvist bilen til EU-kontroll. Politiet beslagla skiltene, og sørget deretter for inntauing av bilen.

Slått ned og ranet
SENTRUM: Kl 0222 ringte en ung mann til politiet og meldte fra om at han var slått ned og frastjålet mobil, penger og lommebok. Han var også blitt frastjålet nøklene til leiligheten. Politiet fikk ringt opp vekteren som hadde nøkkel til boligen og kunne låse inn fornærmede. Politipatruljen fikk kjørt ham til vekteren slik at de hadde kontakt. Det skulle være to etnisk norske menn som hadde slått ned fornærmede. Den ene ble beskrevet som tynn og skallet. Den andre hadde grå caps, halvlangt hår og hadde med seg sykkel. Mannen ville anmelde forholdet.

Bil i brann
PRINSDAL: Kl 0422 ble det ringt inn en melding om at det sto en bil i brann på en parkeringsplass i Prinsdal. Oslo Brann- og redningsetat ble rekvirert til stedet. Da politiet kom til stedet sto bilen i full fyr. Brann- og redningsbilen gikk løs på slukningsarbeidet. Det var ingen bygg i nærheten, men det ble muligens skader på biler ved siden av. Brannen ble slukket, og politiet fikk kontakt med bileier som hadde parkert bilen utenfor bopel og ikke på parkeringsplassen. Bilen var formentlig stjålet. Saken ville bli anmeldt.

Brann i søppeldunker
SOFIENBERG: Rett etter kl fem ble det meldt om at det brant i søppel ved Sofienberg. Brann- og redningsetaten ble rekvirert og startet slukningsarbeidet. Det viste seg at det brant godt i to søppeldunker som sto inntil en vegg. Veggen var av mur og slukningsarbeidet gikk derfor greit uten at brannen spredte seg. Like etter ble det meldt om brann i en søppeldunk i TRONDHEIMSVEIEN. Brann- og redningsetaten ble igjen rekvirert til stedet. Det hadde utviklet seg masse røyk, men det brant likevel ikke mye. Heller ikke her var det spredningsfare. Politiet sikret seg spor i tilknytning til åstedet, og en person ble innbragt til Politihuset for avhør i forbindelse med brannene.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen