Gå til sidens hovedinnhold

Bildene stjernene hater

Paris Hilton klør seg i skrittet og Tara Reid faller på røde løpere. Se bildene stjernene hater her.

(SIDE2): Stjernene er akkurat som oss andre. Forskjellen er at hele verden får høre når de tabber seg ut - ikke minst blir mange av tilfellene også dokumentert på bilder.

Se bildene her.

Klødde i skrittet
Paris Hilton viser seg mer enn gjerne i bikini, men fotografene holdt på å få hakeslepp, da hun plutselig begynte å klø seg ett visst sted. De pinlige bildene ble på kort tid vist over hele verden, og vi tipper at fotografen har tjent nok av penger på Paris-glimtet.

Falt på rød løper
Tara Reid er kanskje skandaledame nummer en. Hun har tydligvis til vane å vise frem puppene, og blir alltid fullest på fest. Sist klarte hun å drite seg ut på den røde løperen - der hun falt foran stjerner som Tom Cruise og Katie Holmes. Ups...

Uten sminke
Mange stjerner lever av et vakkert utseende. Angelina Jolie har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne - og ser alltid like vakker ut. Mange vil kanskje lure på hvordan hun ser ut uten sminke? Det kan du se på paparazzi-bildet til høyre. Tipper at Angelina ikke er så glad for dette bildet.

Elsker «give aways»
Stjernene elsker også «give aways», og stiller derfor på mange fester for å se om de får med seg noe lekkert i posen. Da Peaches Geldof var på Elle-fest i London tidligere i år, var hun uatskillelig fra sin Elle-pose, og bar derfor rundt på den hele kvelden. Det var trolig ikke bare reklamebladet som var så fristende for den unge trendsetteren. Hun som alle andre elsker å få gratis-ting.

Vil aldri hjem fra fest
Kelly Osbourne elsker en fest - og er gjerne den som holder ut lengst. Derfor blir hun ikke særlig blid når noen prøver å dra henne hjem midt på kvelden. Bildet over viser at Kelly Osbourne gjerne skulle festet natten lang.

Se flere av de største flause-bildene til kjendisene lenger ned.

Les mer om kjendiser her:

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter