Gå til sidens hovedinnhold

Bilfører klarte ikke stå oppreist

Den møkkfulle mannen klarte knapt å stå på bena. Men kjøre - det skulle han! Les politiloggen her.

(iOslo.no) Les helgens politilogg her:

Kjørte med høy promille
OSLO: Litt før klokken 23.00 fredag kveld ble en politipatrulje oppmerksom på en bil som vinglet voldsomt. Bilen ble stanset. Føreren var så beruset at han knapt kunne stå på bena. Politiets alkometer viste et testresultat på alkometeret på en promille på 2.7. Mannen ble kjørt til Sentralarresten ved Politihuset. Viking hentet bilen og mannen må påregne lang periode uten bil og førerkort.

Fikk utleverte bil mot falsk ID
MORTENSRUD: Søndag kl. 16.09 observerte en politimann på fritiden en stjålet BMW ved Mortensrud. En kvinne forsøkte først å unndra seg kontroll, men ble pågrepet på en bensinstasjon like etter. Den 23 år gamle kvinnen er såkalt VIC-klient. (Very Important Criminal). Bilen ble hentet ut fra en BMW-forhandler i Oslo ved hjelp av ID tilhørende en annen person. Kvinnen ble kjørt Sentralarresten - og bilen tilbakeleveres til forretningen igjen.

Gassalarm var kjøleskapslekkasje
BLINDERN: Kl. 14.36 søndag kom det en gassalarm fra kjemilokalet på Blindern. Brannvesenet, politiet og ambulanser rykket ut til Sem Sælandsvei. Ved ankomst ble alarmen raskt avblåst, da det viste seg at det hadde kommet et ufarlig stoff ut fra et kjøleskap. En kjemisk reaksjon mellom stoffer hadde utløst en lokal liten brann inne i skapet som igjen ble kortsluttet. Politipatruljen oppretter sak på forholdet.

Lekestativ på Oppsal brant
OPPSAL: I går kveld kl. 22.34 kom det inn en foruroligende melding om brann på Oppsal. Etter nærmere undersøkelser viste det seg at det var et lekestativ som hadde brent helt ned. Det var ikke noen fare for spredning og brannen ble slukket. Politiet opprettet brannsak på forholdet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken