Gå til sidens hovedinnhold

Her sov Kristin

Kjæresteparet våknet til et brak i senga – og så en bil over seg.

(SIDE2): Trent Wood (22) og Kristin Palmer (21) fra Nevada slapp unna med skrekken da en bil braste inn på soverommet deres sist uke.

Kjæresteparet våknet til at de hadde bilen over seg i sengen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Tungt
- Jeg trodde at det var et jordskjelv og at vi hadde fått taket over oss. Det var veldig tungt og deler av veggen var i ansiktet mitt, sier Palmer til SplashNews.

Paret var få centimeter fra døden, men kom utrolig nok fra det hele uten større fysiske skader.

- Da jeg hadde klart å få bort delene fra veggen som lå over meg kunne jeg se bildeler. Jeg våknet så å si med en bil over meg!

Til Today sier Palmer at hun ikke fatter hvordan de kunne overleve.

- Vi skulle egentlig ikke ha overlevd, mener hun.

21-åringen forteller at opplevelsen var dramatisk. Det tok litt tid før hun forsto hvor alvorlig det hele var - og kunne ha vært.

- Jeg vet ikke hvor lang tid det tok før jeg forsto, men etter hvert fikk jeg en form for panikk og begynte å skrike. Jeg hadde hodet fast i motoren et sted, det var ganske ubehagelig.

Fikk hjelp
Politi og brannmenn kom raskt til huset. Det tok nesten 45 minutter å få paret løs fra bilen. Palmer slapp unna det hele med overfladiske brannskader i ansiktet, som har leget bra. Men ingen av de to fikk alvorlige fysiske skader.

Arrestert
Sjåføren som krasjet inn i huset, Eric Cross, er arrestert. Han skal ha kjørt bil i påvirket tilstand og politiet tror krasjen ble gjort med overlegg. Cross skulle angivelig prøve å kjøre inn i huset til kjæresten fordi hun hadde pratet om å gå tilbake til eksmannen sin. Men Cross tok feil adresse og kjørte inn det unge paret i 20-årenes hus i stedet.

2520

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken