Gå til sidens hovedinnhold

Her er fjellets billigste hytter

Mye å velge i for deg med slunken pung. Se bildene.

Høsten har kommet.

Nettavisen gir deg et utvalg superbillige hytter der du kan koble av i helgen, nyte stillheten - og kanskje fiske litt eller gå på jakt?.

SE BILDER NEDERST I SAKEN

Standarden er selvfølgelig så som så på disse hyttene. Strøm mangler stort sett, og utedo er heller regelen enn unntaket.

Det enkle liv
Men her får du likevel det mange trakter etter: Det enkle liv med stillhet og nærhet til naturen. Du kan ofte kjøre helt frem til hytta, og reiseveien hjemmefra trenger ikke være så veldig lang.

Mange av hyttene ligger relativt sentralt.

SELGE HYTTA? Finn megler

Bor du for eksempel i Trondheim, kan det kanskje være interessant med en trivelig hytte med utsiktstomt i Buvika , cirka 35 minutters kjøring fra Trondheim.

For 350.000 kroner får du en velholdt hytte med to soverom og eget uthus med mulldo. Innvednig er det lyst og fint panel - kort sagt en trivelig hytte.

Må pusse opp
Ikke alle hyttene i denne lavprisklassen holder like høy standard. En del er mer eller mindre oppussingsprosjekter.

Det er ofte råteskader som må utbedres. Men er du en handyman - det er det jo mange som er - så fikser du det selv uten at det trenger å koste deg så altfor dyrt.

En slik hytte er den vi har plukket ut på Nord Torpa, ved Synnfjell/Spåtind.

Hytta ser flott ut utvendig, og ligger fint til i en rydning i skogen. Også innvendig ser det ut til å være stort potensial. Men du må regne med utgifter, for i annonsen står det:

«Det er nødvendig med større reparasjoner etter taklekasje som har forårsaket råteskade i stue. Dårlig taktekking av eternitt som bør skiftes. Ved fjerning av eternitt fremkommer det miljøkrav til behandling og innlevering. Det er strømopplegg på hytta, men dette er frakoblet».

SE BILDER AV BILLIGHYTTENE:

3716

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken