(SIDE2): Et program om folk som tenner på biler som denne uken ble sendt på britiske Five får stor oppmerksomhet. I «My Car is My Lover» møter mang Edward Smith og Jordan Withamsom som nå omtales på nettsider verden over.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Min elskerinne
Mange vil nok kunne si at de har tenning på biler, men at man strekker seg så langt som disse to herrene skal godt gjøres.

Ifølge Splash News har 57 år gamle Edward Smith fra Washington et seksuelt forhold til sin Volkswagen Beetle. Bilen har fått kjælenavnet «Vanilla» Den er en av 1.000 biler Smith har tilfredsstilt seg med, ifølge Splash.

Han regner selvsagt bilen sin som hunnkjønn, og snakker om den mer eller mindre som andre snakker som sin menneskelige partner.

- Nesten hver tomme av kroppen hennes har en spesiell skjønnhet. Alt ved henne er svært sensuelt og jeg liker å holde henne og være en del av henne, sier han i tv-programmet ifølge Splash.

- Hun er min elskerinne, og jeg synes ikke det er noe galt i det.

Sidesprang med kjendishelikopter
Selv i bilsexens verden finnes det avvik, og Smith forteller at han i sin tid hadde sex med helikopteret Airwolf, fra TV-serien ved samme navn.

- Det skjedde 20. Mai 1986. Den gang føltes det som en drøm, sier han.

- Jeg ble overlatt til meg selv. Så jeg satte opp kameraet og tok et bilde av meg selv om kysset Airwolf. Jeg klarte ikke styre meg, jeg følte at det var en del av mitt besøk og jeg kom unna med det.

Hans første seksuelle opplevelse med en bil var da han i tenårene ble kjønnsmoden. Det skjedde samtidig med at 63-modellen av Corvette Stingray så dagens lys.

- Kjære Gud, det var ren sex og bare en utrolig maskin, er konklusjonen til Smith.

Sex med eksospotten
I programmet om bilelskere møter man også Jordan Witham fra Missouri. Han har også en Volkswagen Beetle som han har et forhold til. Den har fått kjælenavnet «Ingo».

Han har også en Trans Am som heter «Todd» som han visstnok er forelsket i.

Han tar også for seg det som mange nok lurer på, nemlig hvordan det er mulig å ha et seksuelt forhold til en bil.

- Tiltrekningen alene tar deg halvveis, og all berøring kan regnes som sex.

- Noen mennesker liker å gni seg mot biler, klemme dem eller gi dem et kyss. Andre går enda lengre og har sex med for eksempel eksospotten.

Andre fantaserer visstnok om biler mens de onanerer. Witham legger til at han har hørt om alle muligens fetisjer, og at enkelte har sex med brødristere.

Mer om fetisjer: Tenner på nysing

- Jeg skader ingen
Når Five i programmet lot de to bilelskerne få møte hverandre så ble det selvsagt enda mer galskap. Edward Smith falt fullstendig for «Todd» og måtte kjærtegne den, han tok seg også tid til å gni seg mot filmteamets bil.

Han har ikke hatt et forhold til en kvinne på tolv år, og han har kun hatt sex med en kvinne en gang i hele sitt liv.

Jordan Witham sier at han ikke har hatt sex med en kvinne noen gang,

- Det er ikke noe galt med mennesker, det er bare mine preferanser sier han.

På spørsmål om hva han mener om at noen omtaler han som en freak svarer han;

- Jeg er ikke syk og jeg er ikke ute etter å skade noen. Det er noe som ble en del av meg når jeg var liten og jeg kan ikke legge det vekk. Jeg forstår det ikke helt selv, men jeg vet at jeg ikke skader noen og at jeg ikke kommer til å gjøre det.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!