Historien Drøbak-mannen Jarle Granum forteller er nesten ikke til å tro. Han hadde parkert kassavogna han kjører reker med utenfor et lakkereringsverksted i Drøbak. Da han skulle hente bilen mandag morgen var den borte, skriver Amta.no.

Granum la saken ut på Facebook, og responsen lot ikke vente på seg. Det tikket inn meldinger om at kassevogna til Granum var sett på Filipstadkaia i Oslo. Nedlastet med materialer.

– Etter en stund fikk jeg melding om at bilen sto parkert i Drøbak. Med ødelagt tenningslås og ødelagt dørlås. For å få reparert dette må jeg ut med 3500 kroner, forteller Jarle Granum til Amta.no.

– Men la ikke tyven penger igjen i bilen?

– Joda, da jeg fant igjen bilen lå det 500 kroner på setet, pluss en lapp hvor tyven hadde skrevet at han dessverre så seg nødt til å stjele bilen i en krisesituasjon. Jeg er jo glad bilen er kommet til rette, men skulle gjerne sett at den ikke var ødelagt, sier Granum.

Granum varslet politiet om tyveriet mandag morgen, men måtte ringe tilbake kort tid senere for å fortelle at saken var løst.

– De begynte å le, sier Granum til VG.no.

Han opplyser til VG at politiet ba ham om å lese opp lappen ordrett.

Denne artikkelen ble først publisert på Amta.no. Les flere saker fra dem her.