Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg var millimeter fra døden

Bjørn Opsahl forklarer Kat von D-tatoveringen sin. Se klipp!

(SIDE2:) Fotograf Bjørn Opsahl, blant annet kjent fra «Top Model», er en av kjendistatovøren Kat von Ds kunder i fredagens «LA Ink» på Discovery Channel.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Opsahl flyttet til Los Angeles i fjor, og benyttet sjansen til å pynte enda litt mer på kroppen i Kats legendariske tatoveringssjappe. Han forteller at han har tenkt på akkurat denne tatovering i flere år, og har tatt med seg en skisse av det han ønsker.

Til minne om fortiden
- Den handler om livet mitt fram til nå. Det er en pin-up jente med svarte vinger som står på en haug med hodeskaller, mens flammer slikker opp over beina hennes, forklarer han i programmet.

- Denne er skikkelig kul, mener Kat Von D, som også forteller at hun har skikkelig lyst å dra til Norge.

Bjørn forteller at pinupen representerer hans lidenskap for mote, mens flammene og hodeskallene skal minne ham på hans trøblete fortid.

Ble knivstukket
- Det var mye alkohol, narkotika og slåssing, innrømmer han og forteller at vingene representerer hans vei ut av helvete.

- Jeg har brukket nesen flere ganger, og fått tenner slått ut, sier Opsahl om tiårsperioden av livet hans som han ikke husker så mye fra.

- Vendepunktet kom da jeg ble knivstukket i halsen hjemme i Norge. Fyren prøvde å drepe meg, sier han om en krangel over ei jente.

Fortsatte byturen
- Jeg hadde aldri møtt henne engang, men i kampens hete klarte noen å stikke meg i halsen. Noen andre heiv meg inn i en taxi og kjørte meg til sykehuset. Jeg var millimeter fra døden, sier han.

Etter han var lappet sammen på sykehuset, dro unge Opsahl tilbake ut på byen og spøkte om at øl ville renne ut av såret.

Dagen etter bestemte han seg for å finne en annen måte å leve på, og et par år senere kjøpte han et kamera og fant seg en ny karriere.

- Jeg drikker fortsatt, men jeg har sluttet med dop og vold, sier han i programmet.

(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
video_embed(12871,1);

Avholdskvinne
Også Kat Von D har noen ville år bak seg, noe som har ført til at hun nå er avholdskvinne. Hun er født i Mexico, men vokste opp i California. Hun bestemte seg for å bli tatovør allerede som 14-åring, og ble for alvor kjent gjennom Discovery-serien Miami Ink.

Etter at hun ble uvenner med Ami James sluttet hun i jobben og fikk sin egen serie i Los Angeles. Kat Von D er sammen med Nikki Sixx fra bandet Mötley Crüe.

Hun er nemlig en rockejente og også stor fan av Turboneger. Da hun arrangerte sin egen tatovering-og musikkfestival, Musink festival i fjor, var Turboneger først på lista hennes over ønskede headlinere.

Kat har også tatovert seg med logoen til det norske hardrockbandet.

Se «LA Ink» på Discovery Channel, fredag klokken 23.00

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken