Gå til sidens hovedinnhold

Rett fra sykesenga til TV-skjermen

Bjørn Sjulstok (40) ble utskrevet fra sykehus med hjernerystelse, kraniebrudd, brukket håndledd og mørbanket kropp på julaften.

(iOslo.no) To dager senere var han på skjermen igjen, kraftig forslått etter slalåmulykken på Trysil to dager før julaften.

- Jeg ble utskrevet på julaften og var på sending 2. juledag. Jeg følte meg ikke bra og kjente at jeg fikk vondt i hodet når jeg konsentrerte meg. Jeg burde nok aldri ha vært på jobb med gips, kraniebrudd og hjernerystelse, men jeg er sta, sier Sjulstok til iOslo.no.

Se flere bilder av den mørbankede programlederen på hans egen blogg.

Hørte ikke på ledelsen
40-åringen som tidligere har vunnet reality-serien «Baren» på TV 3 har vært programleder i det interaktive programmet Mess-TV på TVNorge siden 2004.

- Ledelsen sa at jeg ikke burde vært på sending, men jeg er som sagt sta og følger ikke alltid de reglene som er satt opp, sier han lurt.

- Skuffet
Sjulstok som betegner seg selv som en meget dreven skikjører fikk altfor stor fart da han skulle kjøre på bigjump-hoppet i snowboardparken i Trysil, med slalåmski.

- Egentlig er jeg litt skuffet og forundret over meg selv. Jeg husker ingenting av det, men nevøen min har fortalt at jeg dro sånn på at fløy langt forbi landingsplassen etter selve hoppet. Jeg har veldig mye erfaring med nettopp det å hoppe på slalåmski så jeg er litt uforstående over at det gikk som det gikk, innrømmer han.

Fikk ikke sykemelding
Ifølge 40-åringen fikk han beskjed av legene på sykehuset om å holde seg i ro i to uker. Det gjorde han i to dager.

- Jeg fikk ingen sykemelding av sykehuset, noe jeg syns var rart. Jeg var på jobb i natt også så det går vel greit, men jeg prøver bare å ikke konsentrere meg for mye om for eksempel det å lese liten skrift. Da kjenner jeg det i hodet, sier programlederen.

Han har ikke tatt skrekken og hiver seg utfor nye hopp så fort det lar seg gjøre.

- Ja, jeg er tilbake igjen på skiene så fort kroppen blir bra igjen.

Ingen i TVNorge kunne kommentere Sjulstoks jobbsituasjon i forhold til skiulykken søndag.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Kommentarer til denne saken