Gå til sidens hovedinnhold

Bli kvitt mørke øyeringer

Har du ofte lurt på hva som fremkaller mørke ringer under øynene? Få svaret her!

(BIIPMAG): Mange opplever blå og mørke ringer under øynene. Les om hva som er årsaken til dette og hva du kan gjøre for å bli kvitt de irriterende ringene.

Bli kvitt ringer under øynene
Selv om de blå ringene under øynene kan være resultat av flere uker med lite søvn, så er ikke dette den eneste grunnen. Med disse tipsene fra Shape vil du se friskere og mer våken ut.

Basis fakta
Huden under øynene er veldig tynn og gjennomskinnelig, noe som forårsaker at blodkarene i dette området synes igjennom huden. Derfor ser det ut som mørkeblå ringer.

Dette skal du se etter:

Familiehistorie
Ringer under øynene er ofte arvelig og kan forekomme i flere generasjoner. Derfor bør du ta en titt på gamle familiebilder og finne ut om du er arvelig belastet.

Ikke nok søvn
Med for lite søvn, synker sirkulasjonen, huden vil se blekere ut og mørke blodkar blir fremhevet. Det lønner seg derfor å passe på skjønnhetssøvnen.

Allergi
Hvis kroppen må kjempe imot allergifremkallende stoffer, så blir blodårene under øynene forstørret og mørkere.

Usunn?
Hvis du drikker, røyker eller spiser mye usunn mat fører dette til at blodkarene under øynene bli fremhevet og svulmet opp med væske.

Klør i øynene
Stresser man mye og presser på det sarte området rundt øynene, vil dettte kunne resultere i hud som ligner på blåmerker.

Enkle løsninger:

Øyekrem med vitamin K
Prøv en øyekrem med vitamin K for å få bort mørke ringer. Du kan for eksempel bruke øyekremen «Peter Thomas Roth Power K Eye Rescue» for å minimerer klumper og få blodkar til å lysne opp.

Svarte teposer
Dekk til øynene med svarte teposer. Kombinasjonen av kjølig vann og koffein trekker sammen blodkarene og demper blåfargen.

Bruk dekkstift
Prøv å bruke en dekkstift som inneholder gultoner for å skjule mørke ringer.

Sov med hodet hevet
Hvis du sover med hodet høyt kan du forhindre at det danner seg væske under øynene, som kan forårsake ringer.

Drikk vann
I tillegg er det viktig å drikke mye vann. Hvis du får i deg nok vann kan du unngå ringer under øynene fordi vannet gjør at det ikke dannes blåfargen i huden så lett.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken