HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=GruKLzxrsdm7lkBxC6DVWChu2Kc_ZTcrigQQSD5fvZwyus-drhj9UggoFaxrT5-ijdRSBmx22dsFit4hQQ-yhZBtV5tiZ4Z_5RICyrASEKQoMAs2zzIZxffBAFLGmOlAzRicbXJTrT8&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

LOS ANGELES (SIDE2): Når Hollywood lager film er de som regel påpasselige med at alle detaljer er korrekte. Det gjelder spesielt når de lager filmer om hacking.

I den kinoaktuelle filmen «Blackhat» ansatte Universal Studios en tidligere FBI agent og en hacker, som skulle fungere som konsulenter på settet.

Michael Pancino, tidligere FBI agent og hackeren Christopher McKinley, som har jobbet en del med Anonymous, samarbeidet fint under forberedelsene, men som du kan se i intervjuet over, er de svært uenige i hvilke farer som truer oss forbrukere i dag.

Du kan også høre historien til McKinley om hvordan han møtte sin forlovede etter å ha hacket seg inn på nett-datingtjenesten OkCupid i videoen over.