(SIDE2): Blake Lively er en av verdens mest populære unge stjerner, og også en av de mest stilsikre.

Stjernen fra «Gossip Girl» og kjæresten til Ryan Reynolds har vært i Cannes siden filmfestivalen startet onsdag.

Torsdag kveld stilte hun på premieren av den britiske mesterregissøren Mike Leighs siste film «Mr. Turner». Den røde løperen i Cannes er eleganse fra innerst til ytterst, selv om ikke alle er like heldige bestandig.

(SAKEN FORTSETTER UNDER BILDENE)


På den røde løperen torsdag bar Blake Lively en overdådig, glitrende kjole fra Chanel. Motehuset er i forkant med sin vepsetaljemote.

I sin nyeste kolleksjon er kjolene rett og slett sydd slik at de skaper en illusjon av en superslank midje. Kjolene sitter løsere under brystpartiet og ved midjen, enn akkurat over selve midjen. Midjen har gjerne avstivere slik at den holder magen på plass.

Den visuelle effekten er at du ser svært slank ut, men på veldig tynne kjendiser blir det rene pipestilkene.

Keira Knightley viste seg frem i en slik kjole først. Knightley har en stående avtale med Chanel og kler seg alltid i deres design ved store anledninger.

Dette har fått flere til å reagere, blant annet den britiske kroppsterapeuten Marisa Peer. Hun understreker at Keira Knightley har en naturlig mager fremtoning som ikke hun ønsker å kommentere.

Men bildene av Knightley i Chanels kjoler har fått mange til å reagere.

- Vil ha en like tynn midje

- Problemet med bilder som dette oppstår når svært unge jenter ser på kvinner som Keira og vil ha en like tynn midje - selv om det på ingen måte er deres naturlige kroppstype, sier Peer til The Daily Mail.

Også Rihanna har gått for den optiske illusjonen.

Problemet, mener Peer, er når disse kvinnene i utgangspunktet er så slanke at de sender et signal till unge jenter om at de kan se enda tynnere ut enn de gjør i virkeligheten.

Liker du den nye trenden? Si din mening i kommentarfeltet.