Gå til sidens hovedinnhold

Blake Lively jobber med filmkarrieren

- Jeg er fri og målbevisst

(SIDE2): «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively hadde fem uker fri. Da spilte hun inn en film.

Ble overrasket
Lively spiller den unge Pippa i filmen «Pippa Lees hemmelige liv»fra 2009, basert på boken med samme navn. Hun forteller at «Gossip Girl»-innspillingene tar opp mesteparten av tiden hennes.

- Jeg driver med «Gossip Girl» ni måneder i året, og jeg hadde fem uker fri da jeg kunne spille inn filmen. Pippa Lee er en sterk og fantastisk karakter og vi er begge fri og målbevisste, men ellers er vi veldig ulike, forteller hun til svenske Expressen.

LES OGSÅ:Få «Gossip Girl»-stilen

I tillegg til sin rolle i den populære tv-serien har Lively spilt i filmene «The Sisterhood of the Traveling Pants» 1 og 2, men forteller at hun likevel var nervøs før prøvespillingen til rollen som Pippa Lee, og at hun ble overrasket over å få rollen

- Jeg skulle gjøre en scene der Pippa bryter sammen. Rett etter jeg var ferdig gikk regissøren ut, og så kom hun inn igjen og sa; det blir deg. Jeg følte nesten at jeg hadde lurt henne og alle andre. Jeg følte at jeg ikke fortjente det.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Et magisk sted
Selv om hun senere i år også vil bli å se i Ben Afflecks nye film «The town», er det rollen som «Serena» i «Gossip Girl» som er Livelys hovedbeskjeftigelse. Serien har blitt en av de mest sette de siste årene.

- Jeg vet ikke om det er noen spesiell grunn til at serien har blitt så populær. Den utspilles i New York, og byen er en av hovedkarakterene. Det er et magisk sted. Også er det ikke bare tenåringen som følger med på serien. Det er ofte folk i 30-årene kommer bort til meg og sier; ”egentlig er jeg for gammel til å se, men...”, sier hun til Expressen.

LES OGSÅ:Gråt gjennom hele sexscenen

Forbilder
Lively forteller at hennes forbilder er Kate Winslet, Reese Witherspoon, Cate Blanchett og Julianne Moore. Sistnevnte spiller hun sammen med i filmen om Pippa Lee.

- Hun er et veldig naturlig og virkelig menneske. Man vil hele tiden være i nærheten av henne. Så fort vi hørte «action», så var hun helt inne i rollen. Og når tagningen var ferdig fortsatte hun å le og snakke om alt mulig.

Kommentarer til denne saken