Gå til sidens hovedinnhold

Gråt gjennom hele sexscenen

- Den var ordentlig tøff, sier Blake Lively om sin nye film.

(SIDE2:) Ben Affleck viste for to år siden at han er en habil regissør med filmen «Gone Baby Gone» om en litt ustabil mor som opplever at datteren forsvinner.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Nå er han i gang med sin nye film, «The Town», og en av stjernene er gossip girl Blake Lively. Lively forteller at hun har en sexscene i filmen, men at den er alt annet enn dampende.

- Faktisk er den ganske tragisk. Jeg måtte gråte meg gjennom hele scenen, forteller Lively.

SE OGSÅ: Få «Gossip Girl»-stilen

Klar for utfordringer
22-åringen sier denne type scener ikke hører hjemme blant det hun føler seg mest komfortabel med. Men hun liker utfordringer utover rollen som Gosspi Girls Serena van der Woodsen. Blake Lively blir snart å se som en yngre versjon av Robin Wright. Hun er også å se i «New York, I Love You» , nærmest i en cameo-rolle. Hun skal også spille en av de store rollene i «Green Lantern».

- Serena kan jeg smette inn i når som helst. Hun kler seg som meg og vi bor begge i New York. Hun er en rollefigur jeg føler meg svært hjemme i, sier Blake Lively. Hun har ingen planer om å bytte TV-serien med film, men håper å gjøre begge deler.

SE OGSÅ:Viste alt i gjennomsiktig minikjole

Selv om hun bor i New York, er Blake Lively født og oppvokst i en showbizfamilie i California. Hennes mor er manager og faren er skuespiller og regissør.

Kommentarer til denne saken