Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Gossip-Blakes utringning

Gossip Girl-stjernen overlot lite til fantasien i ny topp...

(SIDE2): Da skuespiller Blake Lively (23) kom til settet under innspillingen av den fjerde sesongen av den populære serien i New York tirsdag var det i et heller dristig antrekk.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Dyyyp utringning
Blake Lively spiller den flørtende, ubesluttsomme og tidvis svært slitsomme dramajenta Serena van der Woodsen i den mye omtalte serien, som i Norge sendes på både TVNorge og FEM.

På settet tirsdag hadde Blake Lively på seg en svært tettsittende, sort skjorte med en svært dyp utringning. Her ble ingenting skjult.

Hun filmet scener med skuespilleren Sam Page, som flere kanskje vil gjenkjenne som stesønnen til karakteren Bree Hodge fra Frustrerte Fruer som nylig gikk på norske tv-skjermer.

Se flere bilder av Gossip Girl-stjernene Blake Lively, Taylor Momsen, Penn Badgley, Ed Westwick og Leighton Meester i bildekarusellen under!

Kort kjole
Det var ikke bare Blake Lively som stilte i sexy påkledning på settet.

Også Taylor Momsen, som spiller den opprørske tenåringsjenta Jenny Humphrey i serien, var på plass. Hun hadde på seg en kort og sort kjole, samt høye hæler.

Det er blitt spekulert i at Taylor Momsen vil være fraværende i første del av den fjerde sesongen.

Bannlyst fra New York
I sesongavslutningen på forrige sesong forlot Jenny Humphrey familien og New York etter at Blair Waldorf (Leighton Meester) bannlyste henne fra Manhattan.

Den nye Gossip Girl-sesongen har premiere på amerikansk TV mandag 13. september.

3682

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Kommentarer til denne saken