(SIDE2): Vi har funnet veskene som kjendisene digger nå. Heldigvis kommer kjedebutikkene med billigere kopier, så om du ikke har råd til de kostbare veskene, så er det godt mulig at du finner noe lignende.

Pippa betalte minst
Gult er kult nå, og det synes visst kjendisene òg. Helst skal det være sennepsgult, som er en av de store trendfargene denne sesongen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Søstrene Middleton sin stil blir kopiert av jenter verden over. Derfor tviler vi ikke på Pippas stilige veske blir utsolgt på null komma niks. Pippa nye favorittveske er sennepsgul, og har gullhåndtak. Pippa har brukt vesken ved flere anledninger, gjerne sammen med et enkelt antrekk, slik at fargen på vesken kommer til sin rett. Vesken er av merket R12k og heter Portebello, og koster rundt 2000 norske kroner.

Pippa og Kate er kjent for å bruke klær og tilbehør fra billigere kjeder.

Deler de?
Kim og Khloe Karadashian elskes Birkin-vesken fra Hermés, og Kim har snart en i hver farge. Begge har blitt fotografert nylig med en kanarigul variant. Om de deler, eller har hver sin, er ukjent. Birkin-vesken er en av de største it-veskene.

Vesken er oppkalt etter den ikoniske skuespilleren Jane Birkin, som en gang hadde et forhold med den innflytelsesrike sangeren Serge Gainsbord. Birkin-vesken er et symbol på ultimat luksus, og har blitt gjort enda mer populær gjennom blant annet TV-serien «Sex and the City». En original Birkin koster fra 48.000 og opptil 807.000 kroner.

Neonfarger
En annen som har falt for Hermés er Jennifer Love Hewitt. På filmpremiere i sommer hadde stjernen valgt en oransje veske med moteriktige korte håndtak. Nå skal veskene være håndholdt. Modellen heter Jypsiere, og koster rundt 21.000 norske kroner.

Moteikonet Alexa Chung - som har fått sin egen Mulbery-veske oppkalt etter seg, kom på premiere med en rød Chanel-veske. Fargen giv liv til antrekket som eller er svart og hvitt. Den lille vatterte håndvesken er en klassiker, og elsket av både vanlige jenter og kjendiser verden over.

Vesken kom først på markedet i 1955, da Coco Chanel bestemte seg for at hun ønsket å ha hendene frie. Karl Lagerfeld designet en ny, oppdatert versjon i 2006.

Lively i hvitt
«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively vandret rundt på settet iført en badekåpe, og en hvit veske fra Chanel med gullhåndtak. Hvit hevdes å være det nye svart når det kommer til klær, og nå gjelder det for veskene også. Når Lively har blitt fotografert med hvit vekske, så tar det nok ikke lang tid før alle andre gjør det også.

Selv om farger er fint, så er det flere ting som gjelder i høst. Konjakkfargede, marinefargede, vesker i slangeskinn og generelt dyreprint er in. Veskene kommer i alle størrelser fra konvolutt til oversized. Donna Karan ønsker å se deg med vesker i teddystoff, mens Marc Jacobs vil se deg i en brun veske med svarte prikker. Proenza Schouler har vesker dekorert med strikk, mens fra Ralph Lauren kommer en klassisk svart i slangeskinn. Du har med andre ord mange valgmuligheter.

Se store bilder av kjendisenes vesker her. Finn din høstfavoritt, og stjel stilen!

4534