Gå til sidens hovedinnhold

Viste alt i gjennomsiktig minikjole

Utfordrende Blake Lively!

(SIDE2): «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (22) lot ikke mye være igjen til fantasien da hun ankom premieren til «Sherlock Holmes» i New York City, torsdag kveld.

Se bilder fra premieren i bildekarusellen nederst i saken!

I en stroppeløs sort blondekjole som stoppet langt over kneet viste den unge skjønnheten mye av den fantastiske kroppen hun har.

Kjolen var så gjennomsiktig, at man tydelig kunne se Livelys undertøy – som dog var en del av den sexy kjolen.

Utfordrende stil
Dette er derimot ikke første gang skuespilleren stiller i utfordrende antrekk på filmpremiere. I forrige måned troppet den amerikanske skuespilleren opp i en bitte liten svart hotpants og dypt, utringet blazer.

Også ved andre anledninger har hun fått oppmerksomhet på grunn av sine antrekk, og hun er kanskje en av få som greier å være sexy samt stilfull.

Les mer: Kveldens dristigste

(artikkelen fortsetter under bildet)

Lively er mest kjent for sine rolle som serena van der Woodsen i Gossip Girl, og hun har tidligere uttalt at hun er redd for å måtte gå med for sexy klær i serien.

Etter antrekkene å dømme har hun ikke samme redsel for sexy klær på fritiden.

Sexy menn
Men det var ikke bare Lively som hadde valgt riktig antrekk. Både Robert Downey Jr., som spiller Sherlock Holmes i filmen med samme navn, og Jude Law har høstet mye skryt for sine antrekk.

Da han var i London tidligere denne uken kunne ikke Side2 unngå å legge merke til hvor velkledt Downey Jr. og Law var – og premieren i New York var ingen unntak.

(artikkelen fortsetter under bildet)

2683

Kommentarer til denne saken