(SIDE2): Sammen med medspiller Ryan Reynolds (33) gjestet Blake Lively (22) den store bransjemessen Comic-Con i San Diego i helgen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Noe for nerdene?
De to var gjester på det som kalles verdens største og mest innflytelsesrike tegneserie-, film- og TV-serie messe, for å promotere sin kommende film «Green Lantern».

Mer enn 100.000 personer fra bransjen, Hollywood-stjerner og privatpersoner med over gjennomsnittet intersse for tegneserier og superhelter strømmer til messen i løpet av de fire dagene den arrangeres.

«Gossip Girl»-stjernen overlot lite til fantasien i sin dypt utringede hvite topp - åpenbart en fristelse for filmnerdene på messen...

22-åringen var strålende opplagt, lo og tøyset med Ryan og så ganske enkelt nydelig ut i hvit topp til svart skjørtet.

Superhelt
Ryan så svært bra ut selv, han har ligget i hardtrening for rollen som superhelten og testpiloten Harold «Hal» Jordan i «Green Lantern» (også kjent som «Grønne laterne» eller «Grønne lykt» på norsk).

Hal oppdager at han får superkrefter gjennom en magisk grønn ring som han får av det utenomjordiske vesenet Abin Sur når romskipet hans krasjer på jorden. Med ringen kommer også et ansvar om å kjempe for å holde freden ved like i verdensrommet.

Blake spiller fristerinnen Carol Ferris som Hal faller for. Men hun er ikke hva hun utgir seg for å være, hun er også en superskurk...

Filmen er basert på tegneserien med samme navn., og den aller første bladet i den populære serien ble første gang utgitt i 1940 og er en av de eldste superheltseriene som finnes.

Hollywoodfilmen om superhelten «Green Lantern» har etter planen premiere neste år.

Få nytt fra Side2: Klikk her!