Gå til sidens hovedinnhold

Blake i blonder

Vakre Blake Lively bar sorte blonder på diamant event

(Side2): Da diamant forhandler Van Cleef & Arpels reåpnet sitt flaggskip i prestigegata 5th Avenue i New York på tirsdag, hadde skuespiller og ambassadør Blake Lively fått æren av å bli drysset i diamant luksus.

Den flotte blondinen hadde for anledningen på seg en sort blondekjole fra den populære designduoen Marchesas vår/sommer 2014 kolleksjon.

Kjolen er helt på trend og tikket flere bokser for sesongens trendbildet.

Nattkjole inspierert

Romantiske nattkjole inspirerte plagg er et av festsesongens store trender og blonder har en stor rolle. Den sorte blonden kan gjerne erstatte vanlig stoff på strategiske steder slik at man får se et hint av hud som på Blakes kjole, som gjør den sexy og romantisk på samme tid.

Sesongens lengde

Høstens lengde som går til midt på leggen er også representert samt vinterblomster broderier som man har sett mye av på catwalken.

Les også: Amy Adams viste frem sin veldreide kropp

Glamourøs Hollywood look

Make-upen holdt 26-åringen til det glamourøse og romantiske utrykket, med røde lepper og Hollywood bølger i håret.

Les også: Den ultimate kjolen

Aktiv Livsstil

Lively som er gift med skuespiller Ryan Renolds, uttalte nylig til britiske Vogue at hun ikke trener, og skal man tro skuespilleren så spiser hun sjokolade hver dag.

-Jeg er heldig, jeg har en aktiv livsstil og er springer alltid rundt på ting, å spise et par ruter mørk sjokolade hver dag gjør meg glad, røper Gossip Girl stjernen til motebladet.

Stjernen bor for tiden i Bedford New York hvor hun deler hus med sin like kjente ektemann og er snart aktuell med sin egne livsstils nettside.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken