Gå til sidens hovedinnhold

Ble lurt av døv og epileptisk hund

Vitnet trodde hunden led inne i bilen i solsteiken, men det var trolig noe helt annet som var årsaken.

(iOslo.no) Her er noen av det siste døgnets hendelser, fra Oslo-politiets egen logg.

Døv og epileptisk hund i solsteiken
ULLEVÅL: Kl. 15.45 Ullevål universitetssykehus hotell ble det meldt om en hund i bil hvor bilen var parkert i solsteiken. Politiet fikk ikke tak i bileier på telefonen, så en politipatrulje ble sendt til stedet. Kort tid etter at bilen var lokalisert, ankom bileieren. Det viste seg at hunden var døv og hadde epilepsi, noe som kanskje hadde påvirket melders oppfatning av situasjonen. Hunden hadde vann tilgjengelig i bilen.

Syklist påkjørt - førerkort beslaglagt
NYDALSVEIEN: Klokken 08.30 i går morges ble en syklist påkjørt av bil i Nydalsveien ved BI. Begge kom i samme fartsretning. Syklisten ble påkjørt da bilen skulle svinge til høyre. Føreren, en 35 år gammel mann, fikk beslaglagt sitt førerkort. Syklisten, en 50 år gammel mann, fikk ansiktsskader og ble kjørt til Legevakta. Han brukte hjelm. Sykkelen ble kjørt til Majorstua politistasjon

Vektere forhindret brann
AKER BRYGGE: Kl. 11.48 fikk brannvesenet melding om en brann på T.G.I Friday's restaurant på Aker Brygge. Politiet kunne ved ankomst konstatere at restauranten var evakuert. Det var brann i en frityrgryte på kjøkkenet. To vektere som var på stedet fikk dekket til gryten, slik at brannen ikke spredte seg. Brannen ble raskt slukket. Vekterne ble sjekket av ambulansepersonell på stedet. Det ble ikke konstatert skader på disse. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kjørte på syklist - hadde ikke førerkort
CARL BERNERS PLASS: Kl. 15.40 ble det meldt om en trafikkulykke i Dælenenggata ved at en bilist hadde kjørt mot en syklist. Syklisten ble kjørt til Legevakten med skadet ankel. Bilen hadde kommet ut fra en parkeringsplass og ikke sett syklisten. Bilføreren hadde tyvlånt bilen og hadde ikke førerkort. Patruljen oppretter sak på forholdet.

Les flere saker fra iOslo.no.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken