Gå til sidens hovedinnhold

Ble «starstruck» av Linnea

En av Norges mest populære bloggere på Vixen Blog Awards. Se bildene fra festen!

(SIDE2): I kveld arrangerer magasinet Vixen Blog Awards i samarbeid med blant andre Side2 og Nettavisen, og Edderkoppen Teater vil bli fylt av bloggere og kjendiser, pyntet til tennene, klare for den røde løperen.

En av de mest prominente gjestene på kveldens utdeling, er Sandra Lyng Haugen, som er kveldens programleder sammen med NRK-profilen Leo Ajkic.

Hun var stilig antrukket i gul topp fra Nina Jarebrink, skinnskjørt fra Bikbok og sko fra Bianco. Hun er ivrig leser av flere norske blogger.

- Jeg leser mange blogger og har flere forskjellige favoritter innen forskjellige kategorier, men jeg liker de som har meninger, sier hun til Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hun er veldig spent på premieren av sin nye sang som hun synger live for første gang på kveldens arrangement.

- Jeg håper folk liker den. Det er en låt med litt trøkk og som jeg håper folk kan danse til.

Låten er et samarbeid med Donkeyboy og hun forteller Side2 at de brukte kun fire timer på å spille den inn i studio.

- Det gikk utrolig raskt å produsere den fra start til slutt, sier hun.

Gunnar Tjomlid var nominert i kategorien Årets sterke mening. Han synes det er fint at Nettavisen bidrar til å løfte frem bloggere fra ulike kategorier.

- Jeg synes det er veldig gøy at det jeg skriver om, som kanskje er litt smalt, som kritisk tenking og vitenskap, har blitt populært, sier Tjomlid.

Mange av kveldens gjester har helt andre interesseområder enn Tjomlid, som innrømmer at han ikke har hørt om veldig mange av bloggerne på kveldens arrangement.

- Bjørn Stærk og Suzanne Kaluza, kjenner jeg jo til, sier han.

Nedover den røde løperen, kom også bloggeren og reality-kjendisen, Jon Lundemoen, kjent fra Farmen, iført singlet, shorts og knæsj blå-grønt hår. Han er nominert til en av kveldens kanskje gjeveste priser - Årets kjendisblogg.

- Jeg ble veldig overrasket over at jeg kom i den kategorien. De andre som er nominert er jo anerkjente og store navn som driver veldig seriøst. Jeg har bare mitt eget lille sirkus som bare triller av gårde og skriver om det jeg har på hjertet sier han.

Han erkjenner at hans egen stil er for spesielt interesserte, men har følgende stiltips til menn:

- Gå litt ut av komfortsonen. Få en liten touch av særpreg på det, litt annerledes sko for eksempel. eller en annen detalj. Det kan fort bli veldig kjedelig med en helt sånn klassisk stil, sier han.

Starstruck av Linnea

Et annet kjent fjes som kom nedover den røde løperen, var jenta bak en av Norges mest kjente blogger, Sophie Elise Isachsen. Hun innrømmer at hun ble litt starstruck av enkelte gjester.

- Jeg har aldri vært på bloggawards før men det virker utrolig kult og hyggelig. Det er mange flotte folk i fine klær, og jeg må innrømme at jeg blir litt «starstruck» av noen her. Linnea Myhre for eksempel, smiler Sophie Elise, som for tiden figurerer på TV i nye tv-serien «Bloggerne».

Er det rart å se seg selv på TV?

- Ja, det rart å se seg selv på tv, men jeg føler at jeg fremstilles som den personen jeg er, så jeg er fornøyd med det som har blitt vist hittil, sier Sophie Elise, som hadde på seg kjole og sko fra Nelly.

Linnea Myhre selv kom elegant antrukket i en lakserosa kjole fra Nina Jarebrink.

Hun hadde ingen spesielle favoritter blant de nominerte, men forteller at hun synes bilder og humor er viktig for en blogg.

- Mote leser jeg ikke, sier hun til Side2.

- Er det noe du savner i blogg-Norge?

- Nei, jeg synes ikke vi trenger flere bloggere, jeg synes vi har nok. Uansett synes jeg det er morsommere å lese kommentarfelter enn blogger. Spesielt på Fotballfrue sitt komentarfelt finner man mye mørkt, sier hun.

Myhre drev selv en populær blogg i flere år, hun la den ned i fjor, og har ingen planer om å starte den opp igjen.

Se flere bilder fra den røde løperen her:

5732

- Akkurat nå kaller jeg meg forfatter, Jeg har lyst til å skrive flere bøker, og jeg har en jeg arbeider med nå.

Side2s utsendte fikk også en rask prat med artisten Alexandra Joner. Hun driver ikke sin egen blogg, men har en klar idé om hvordan en Joner-blogg ville sett ut.

- Det hadde nok blitt en typisk rosablogg med mote og skjønnhet og sånn, smiler hun.

Joner hadde på seg en svart kjole for anledningen.

- Dere ser det ikke enda, for jeg har ikke tatt av meg jakken enda, men den er ganske dristig på siden. Jeg har ikke fått sjekket «sidebooben» enda, ler hun.

Artist Mariann Thomassen var også til stede for prisutdelingen. Hun hadde for anledning valgt et mønstret sett fra det svenske merket Tomorrow, og over skuldrene hadde hun en knallrosa jakke fra Wackerhouse,

- Jeg synes det er viktig at en blogg er hundre prosent gjennomført. Jeg liker også bloggere som skiller seg ut. Jeg er så lei av å se på folk ikledd jeans, hvit t-skjorte, eller svart, sier den fargesprakende artisten.

Hun er for tiden redaktør for mangasinet Imiintoyou, og kurator for en utstilling på popsenteret, i tillegg til at hun snart er klar med ny singel.

- Jeg gleder meg skikkelig til å få sluppet den nye låten. Jeg har allerede spilt inn tre musikkvideoer, og alt jeg kan si er at det blir variert og kreativt, sier hun.

Det skal kåres vinnere i hele 15 ulike kategorier, blant andre Årets Moteblogg, Årets Inspirasjonsblogg, Årets Fotoblogg og selvsagt Nettavisens egen pris Årets Sterke Mening.

LES MER:

Det er bedre å se fab ut i Bikbok, enn kjedelig ut i Missoni

- Flere av bloggerne har vært med å påvirke prosesser i politikken

- Få farger slipper inn i garderoben min

- Mitt aller beste skjønnhetstips

Her ser du alle finalistene

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken