Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på båtshow

London Boat Show er stedet der svært mange nyttårsforsetter ryker. Både når det gjelder økonomi og livsførsel...

Showet i London går alltid av stabelen i første halvdel av januar, og er en av de mest «showete» båtutstillinger som finnes. Neste helg braker det løs. Båtutstillingen er krydret med danseshow, kongelige besøk, action og stunts. Utstillingsområde har en svært høy bar og pub faktor.

Himmelen
Det enorme utstillingsområdet ExCel ved Themsens bredde midt i London er himmelen for båtfolk med sans for duppeditter. Der er svære haller med «kjekt å ha» ting. Alt fra elektriske fiskekrok-slipere til designer-havfisesneller.

Du finner også klær med svært høy signaleffekt. Mer for å signalisere rikdom enn for å bli gjenfunnet på sjøen...

Elektronikkbransjen overgår seg selv når et gjelder påfunn og stunts. Et av høydepunktene i år er det røyktunnel der du kan prøve navigasjon i tett tåke. Og et digert basseng der du kan teste elektronisk styrte ankersystemer.

Ingen vil klare å prøve ut alle showelementene på en dag. Sett av en hel dag for show og demonstrasjoner. Og en ny dag for å se på det «seriøse» båtstoffet.

700 utstillere er på plass i hallene, og hvert år er programmet spekket med modellnyheter.

Sosialt
London Boat Show er etter manges mening en av de mest sosiale båtmessene. Det er januarsalg på Oxford Street, og varme på peisen på de koseligste London puber.

En del norske båtfolk har som tradisjon å reise til London første helg i januar, og mange har etablert egne tradisjoner med båtprat, pub-luncher, shopping og teater.

Nettavisen er på London Boat Show, og vi lover deg massevis av artigheter og nyheter!