Gå til sidens hovedinnhold

Bli slank med DS

Nintendo slår et slag for helsa

(Spillmagasinet): Nintendos Wii har allerede fått flere utradisjonelle bruksområder, og er blitt rapportert brukt både på treningsstudio, til fysioterapi og som mosjon på eldrehjem. «Wii Fit», som har fått lanseringsdato 25. april i år, er ikke det eneste nye Nintendo-produktet som skal hjelpe til med å holde på formen. Nå kan du også bli sprek med DS.

Ubisoft har annonsert at de holder på med utviklingen av et spill til DS som har for mål å gjøre deg slankere. «My Health Coach: Weight Management» kommer komplett med skritt-teller og blir utviklet i samarbeid med en treningsekspert og en ernæringsfysiolog.

Spillet skal ifølge Ubisoft på en underholdende måte lede deg mot et sunnere og lettere liv gjennom 10-15 minutter med daglige utfordringer, minispill og spørreleker. Skritt-telleren overfører din daglige innsats til DS-en som holder styr på fremgangen i ditt personlige helseprogram.

- I hele Europa øker antall overvektige hvert eneste år, og flere uttrykker et ønske om å leve sunnere, forandre matvaner og finne overskudd til å trene for å slanke vekk de ekstra kiloene, sier Ubisoft i en pressemelding.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot