Gå til sidens hovedinnhold

Bli smellvakker som Angelina

Få kan måle seg med Angelina Jolie - til tross for en svært så enkel stil. Få tipsene her.

BILDESPESIAL LENGER NED
(SIDE2): Angelina Jolie har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne. Få de heteste stiltipsene hennes her.

Stilen til Angelina er alt annet enn glamorøs. Den hete skuespilleren går for en enkel, laidback stil, uten for mye detaljer. Skal vi tro bildene av Angelina, finnes det neppe noen fargerike plagg i hennes garderobe. Men flotte klær, tilpasset en kvinnelig kropp er det nok av. Under kan du se hva som er stjernens favorittplagg, og hva hun absolutt ikke klarer seg uten.

Trenchcoat
Denne flotte jakken med innsvinget liv er blant Angelinas varemerker. Hun putter ofte en trenchcoat utenpå kjoler, skjørt og jeans - og trenchcoaten går ofte i hvitt eller sort. Trenchcoaten gir et kvinnelig og flott uttrykk, og du trenger ikke tenke på hva som skjuler seg under.

Sort/hvitt og grått
Yndlingsfargene til Angelina er sort, hvitt og grått. Hun velger alltid plaggene som er mest «safe». Angelinas siste røde løper-antrekk er en sort kjole, med silkebånd i livet og sorte pumps. Med dette antrekket kunne hun sklidd rett inn på den røde løperen for fem år siden, og det hadde trolig vært like fint om fem år. Angelina velger sjelden det som er mest trendy akkurat nå, men går heller for en basisgarderobe, med tidløse klær.

Tatoveringer
Det er feil å si at Angelina har en rocka stil, men hun elsker å bruke litt rocka elementer i stilen sin. Hun har skaffet seg flere tatoveringer de siste årene, og synes det er helt greit at disse kommer til syne under lekre festkjoler.

Singletter
En hvit eller sort singlet kan brukes til alt, og nettopp det har Angelina fått med seg. Privat går Angelina ofte i singletter, både til jeans, kosebukser og skjørt.

Sandaler
Stjernen går heller rundt i behagelige sandaler privat, enn å tre på seg vonde høye pumps. Sandalene gir også et laidback uttrykk - akkurat slik Angelina liker det.

Duse lepper/markert kajallinje
En sjelden gang kan du se Angelinas store lepper med knallrød leppestift. Men stort sett går hun for duse lepper og en fargeløs lipgloss. Hun legger dermed fokuset på øynene, og gjerne i form av sterke kajallinjer, ala Twiggy.

Brigitte Bardot-hår
Angelinas hår er alltid veldig naturlig, og hun har aldri vist seg i spesielt skrikende farger. Angelina liker bølgete hår, og krøller det gjerne litt ekstra til fest. Angelina så ut som en drøm da hun dukket opp på den røde løperen i Cannes denne uken. Håret og lokkene lå lekkert rundt skuldrene hennes, mens noe av håret var satt opp fra pannen og tupert bakover. Brigitte Bardot er trolig inspirasjonskilden til nettopp denne sveisen.

Løse plagg
Angelina liker å kle seg i løse og behagelige plagg - og kler seg alltid etter anledning. Store t-skjorter er blant hennes favorittplagg.

T-skjorte og jeans
En jeans og en t-skjorte - og Angelina er klar for å ta seg en luftetur. Hun er ikke den som bruker lengst tid foran speilet, og helller ikke den som bruker flere timer på å finne ut hva hun skal ha på seg. Angelina mener det enkle er det beste - og flottere kan det trolig ikke bli.

Se flere bilder av Angelinas mange antrekk lenger ned

Les mer om mote her:

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai