Gå til sidens hovedinnhold

Bli med og kåre de beste bloggene

Fristen for å nominere din blogg eller din favorittblogg går ut i dag!

(SIDE2): VIXEN Blog Awards er Norges største, uavhengige bloggkåring av de mest inspirerende og engasjerende norske og internasjonale bloggene innen mote, skjønnhet, interiør og livsstil.

Prisutdelingen går av stabelen i slutten av januar 2014 for fjerde året på rad. Nominering har startet, og bloggerne kan nomineres i 12 ulike kategorier. En av årets nyvinninger er «Årets treningsblogg».

Husk at du også kan nominere din egen blogg. Du kan nominere så mange blogger du vil.

Ønsker du å nominere din egen eller andres blogg: Her finner du mer informasjon

– Etter at Mediehuset Nettavisen kjøpte landets største bloggsamfunn, Blogg.no, ønsker vi å bidra til å finne og fremheve gode blogger. Vi ønsker å bidra til at VIXEN Blog Awards styrker posisjonen som den største uavhengige kåringen, sier administrerende direktør Gunnar Stavrum i Mediehuset Nettavisen.

– Samarbeidet med Mediehuset Nettavisen bidrar til å heve VIXEN Blog Awards både innholds- og markedsmessig. De vil være deltagende både i kåringen samt utviklingen av den i årene som kommer. Side2 blir også mediepartner, og vil blant annet streame prisutdelingen live på sine nettsider, sier Ida Elise Eide Einarsdóttir, redaktør i VIXEN.

VIXEN er et gratis motemagasin på print og nett med fokus på mote, musikk og kultur. Magasinet utgis av Chili Publications.

Kommentarer til denne saken