Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er overveldet

Caroline har Norges største blogg, men har hun Norges mest elskede blogg? Stem her.

(SIDE2): På onsdag vil vinneren av Norges mest elskede blogg presenteres på Side2. Men det er ennå ikke for sent å stemme.

Se de 12 finalistene og stem på din favoritt her.

I forkant av kåringen har vi latt de 12 finalistene komme med sin appell på Side2, slik at du kan bli bedre kjent med bloggerne og velge hvem som har Norges mest elskede blogg.

To bloggere gjenstår, og i dag er det Caroline Berg Eriksen som skal holde sin appell.

Overveldet
Caroline har Norges største blogg, Fotballfrue.no, og startet å blogge for moro skyld da hun var ferdig utdannet journalist for nærmere to år siden.

Hun forteller at hun ønsket et fristed hvor hun kunne få bukt med skrivekløen, på bloggen som siden den gang har utviklet seg fort.

- Jeg er fortsatt overveldet over hvor mange som finner bloggen min interessant. Jeg fatter det ikke, men er utrolig takknemlig for alle som klikker seg inn hver dag, sier Caroline til Side2.

Caroline forteller at hun får mange tilbakemeldinger på at hun motiverer til et aktivt liv, og inspirerer mange til å våge mer.

- Jeg setter veldig stor pris på slike tilbakemeldinger, og jobber derfor hele tiden for å møte leserne mine, og for å tilfredsstille dem, sier Caroline.

Hun synes det er veldig vanskelig å plassere bloggen innenfor en bestemt sjanger, i og med at den omhandler så mye forskjellig.

- Jeg jobber hele tiden for å utvikle bloggen, og for å gjøre den så interessant som mulig, noe jeg synes er utrolig gøy, i og med at jeg da får brukt alle mine kreative sider, forteller hun.

Tett bånd med leserne
Caroline skriver om hverdagen sin, om mote, skjønnhet, mat, trening og andre aktuelle temaer, i tillegg liker hun å gi leserne sine inspirasjon, tips og råd.

- Akkurat dette er også noe jeg får utrolig mye tilbakemeldinger på, at jeg er så flink til å ha et tett bånd med leserne mine, svare på ting de spør om, og være aktiv i kommentarfeltet. Nettopp dette er også noe jeg tror er viktig når du blogger, det gir på en måte det lille ekstra, og du gir leserne den oppmerksomheten de søker. I dag har bloggen min blitt såpass stor at det i tillegg er jobben min. Det blir på en måte mitt eget, lille magasin på nett, noe jeg synes er utrolig gøy, sier hun.

Men selv om mange tror dette er en enkel jobb, kan Caroline fortelle at det er det overhodet ikke det. Hun sitter ofte og jobber med bloggrelaterte ting fra klokken åtte om morgen, til klokken elleve om kvelden. Det tar tid å lage innlegg, søke etter ideer til nye innlegg, svare på kommentarer og mails. Hun understreker likevel at hun synes det er verdens beste jobb, selv om det ikke går et sekund uten at hun tenker på bloggen.

- Det er mye mentalt, men det hører med, sier Caroline.

Trenger et avbrekk
- Både jeg og Lars-Kristian krysser fingrene for at min blogg skal stikke av med seieren, en tur til New York hadde vært et herlig avbrekk fra hverdagen, som har vært ganske tung for oss begge den siste tiden. I tillegg tar jeg selvfølgelig med meg leserne mine, de får alltid være med lasset, uansett hvor jeg drar, avslutter Caroline.

Gi Fotballfrue din stemme her.

Se flere bloggappeller her:
Passion 4 baking
Dagens Outfit
Norske Hemmeligheter
Monique Lund
Anne Elisabeth Larsen
Mammadamen
Scandinavian Chic
Motivated
Linniiie
Tegnehanne

Kommentarer til denne saken